דקסטר - לצפות?

abcd80

New member
דקסטר - לצפות?

שלום.. אז ככה ראיתי תקציר של הסדרה וזה נשמע לי מעניין אבל קצת מזעזע אותי הרעיון שהוא רוצח אנשים ומוציא מהם את הדם.. אז אני נורא מתלבטת אם כדאי להוריד את העונות של הסדרה ולצפות. זה שווה צפייה למרות שאני עלולה להתחלחל מהאלימות שם? אשמח לדעת מדוע שווה לצפות בה?

dsol

New member
הייי_../images/Emo189.gif

לשאלתך... בהחלט שווה לצפות סידרה אל תחשבי עליה כסידרה מפחידה או מגעילה ומחלחלת מאלימות... כי זה ממש לא ככה הסיפור הוא יותר סיפור מתח/דרמה קסום ומיוחד עם טוויסט קטן של רוצח סידרתי שהוא בעצם רוצח סידרתי שרוצח רק רוצחים ופושעים ככה שלא קל לאהוב אותו אבל גם קשה לשנוא אותו מה שמביא אותנו לסיפור מאוד מיוחד ובלתי צפוי שבהחלט שווה צפיה !

haimlit

New member
זה תלוי

עד כמה את רגישה לתיאור ויזואלי של דם רצח וחבריהם. אני למשל בכלל לא התרגשתי מכל המראות, זה לא החלק העיקרי בתוכנית. אבל כשניסיתי למכר את חברתי, שמסתבר רגישה ללראות דם, מזרקים, סכינים וחלקי גופות, היא לא שרדה. למרות שהסדרה מאוד עניינה אותה, היא לא הייתה מסוגלת.

abcd80

New member
ראיתי את הפרק הראשון אתמול

ועליי להודות שקצת הזדעזעתי מהמראות של הגופה המבותרת וה"ניתוח" שהוא עשה לאיזה פושע ואתרי האונס שהוא ראה במחשב.. פסיכי משהו. אבל הוא עצמו בהחלט מעניין מה שהוא מספר על עצמו וכו'.. קשה לשנוא אותו. אצפה בעוד כמה פרקים ואחליט אם אני מסוגלת לעמוד בכל המראות האלה.. מקווה שזה יצליח לי

Coralulu182

New member
לפי דעתי מאוד שווה לצפות

כי העלילה כל כך סוחפת שלמרות שדקסטר בעצם רוצח סדרתי, את מתחברת אליו ומבינה מה עובר עליו וממש מתאהבת בדמות שלו!
אני למשל, ממש לא רגישה לדם וכאלה, זה אפילו מרתק אותי, אבל זה משתנה מאדם לאדם. זה לא כל כך מזעזע, לא מראים שם דברים בצורה יותר מידי אגרסיבית. את פשוט תתאהבי בסדרה (ובדקסטר)!

למעלה