דקסטר-הספר

orshiii

New member
דקסטר-הספר

מישהו קרא ויכול להמליץ לי? הבנתי שיש שני ספרים מהסדרה שתורגמו לעברית האם הם מומלצים? האם לאדם שכבר מכיר את התוכנית וראה את שני העונות הראשונות מומלץ לקרוא ישר את הספר השני בסדרה ולוותר על הראשון? לפי מה שהבנתי הספר הראשון מקביל לעונה הראשונה ואילו הספר השני ממשיך בקו אחר לגמרי.. אשמח לשמוע ביקורות על הספר מאנשים שקראו אותו ותודה רבה מראש!

dsol

New member
ובכן..._../images/Emo189.gif

אל תדלג על שום ספר בסידרה ! הם כתובים שונה לגמרי מהסידרה במיווחד בקטע של איך דקסטר רואה את עצמו ואת ה"יצר" שלו לעשות את מה שהוא עושה מה גם. שהבנת לא נכון, העלילה בספר הראשון והעונה הראשונה יחסית מקבילים אבל לא לגמרי יש כמה וכמה שינויים משמעותיים במיוחד (שלטעמי חבל שלא הוכנסו לסידרה) במיוחד בסוף הספר הראשון, יש שיני מהסידרה בצורה חדשה ! מה שמביא אותנו לעונה השניה/ספר שני שהעלילה כבר שונה, שוב בגלל השוני של הסיום של הספר והסיום של הסידרה אתה תהנה מהספר, גם אם תדע בערך מה הולך לקרות (כי ראיתה את הסידרה) אבל בכל זאת תהיה מופתע מההתרחשויות כי שוב, יש שוני ויש תפנית מעניינת

E J Wells

New member
ההמלצה היא ...

קראתי את שניהם ואני מחכה שהשלישי יתורגם לעברית. עכשיו בנוגע לספרים בוא נאמר שהם פשוט ספרי חובה. הספר הראשון מקביל לעונה הראשונה אך יש מספר דברים שהם שונים ובגלל זה אתה חייב לקרוא את הספרים לפי הסדר. הספר השני אינו קשור לעונה השנייה של הסידרה והוא למעשה ממשיך את הספר הראשון. הספרים כתובים על רמה ואני מבטיח לך שתאהב את הספרים אז קריאה מהנה.

למעלה