דקלום ארוחת עשר

jehenam

New member
דקלום ארוחת עשר

שלום לכולם! אני גננת שנה ראשונה בגן חינוך מיוחד לגילאי 5. אני מחפשת דקלום לארוחת עשר. האם מישהי מכירה דקלום מלבד "בואו בואו לשולחן"? אני זקוקה לדקלום חדש בדחיפות (התבקשתי מהאחראית עליי למצוא דקלום חדש ומקורי ואני מתקשה). במידה ואין האם זה בסדר להמציא דקלום? מצאתי דקלום נוסף , רציתי חוות דעת... "לאוכל של הגן יש טעם מיוחד אז בואו נתיישב, למה לעמוד? האוכל של הגן הוא הכי הכי בעולם לביס הכי קטן יש טעם של עוד!" זה מתאים? תודה מראש לכל מי שתענה!!! סטאז'רית...

הנה דקלום ישן:

על הגב ידיים שים את קולך - אל תרים שב יפה ובמנוחה טובה תהיה הארוחה ל-ת-י-א-ב-ו-ן וד"א - בוודאי שזה בסדר להמציא דקלום. ואם תצליחי - שתפי אותנו

../images/Emo92.gifדקלומים לארוחת עשר לבקשתך../images/Emo21.gif../images/Emo23.gif

שיר דקלום נוסף שאני כתבתי אישית הארוחה מוכנה נה נה לרחוץ ידיים בבקשה שה שה נשב ביחד נאכל בנחת הארוחה כה טעימה כריך ופרי ירק טרי שותים גם מים כי זה בריא בתיאבון פה לכולם כשנסיים גם נפנה את השולחן. בברכה ושבת שלום ממני אילנה סבתא לנכדים
מאושרים

סגול לי

New member
וזה הדקלום שלנו

שעת ארוחה הגיע ילדים איספו את הכל את כל המשחקים בואוא לאכול בשמחה ובששון, בתאבון בתאבון בתאבון תודה רבה. יש לזה מנגינה, ובמשפט האחרון הילדים דופקים על השולחן.

הנה אחד משלי,

לפני הארוחה ואחרי המשחקים רוחצים את הידיים מגרשים את החיידקים, הידיים נקיות וכבר אני מוכן לשבת לאכול ליד השולחן. בתאבון

ושלנו...

"לחם! עבודה! הגבלת הילודה!"
ויש גם את המנון הגן שלנו/הסייע האולטימטיבי שלי... איתוש': "כשאתה עצוב, אל תהיה עצוב! כשאתה עצוב, אל תהיה עצוב! תהיה תהיה שמח! תהיה תהיה שמח! תהיה תהיה שמח! תהיה תהיה שמח! ויש גם רציניים... "בואו בואו " ושות'...

nourit22

New member
שיר לא דקלום

קצת ארוך לא יודעת אם יתאים לך ולאוכלוסיית הילדים איתם את מתעסקת, אבל בכל אופן השיר של דתיה בן דור, מתוך מחסן השטוזים של דתיה- "מי שרעב שיטול ידיים, האוכל כבר מוכן , וכל אחד מוזמן לבוא אל השולחן ולאכול את ארוחת הצהריים (במקור- אני שיניתי לארוחת הביניים) מה מה מה? מה אוכלים היום... פלאפל וטחינה, חמאה ומרגרינה רפרפת קצפת ושני תותים......." אם נשמע לך, אמשיך להקליד, זה קצת ארוך.... מקווה שעזרתי.

סגול לי

New member
אני משתמשת בשיר הזה בצחוק

אחרי השיר הרגיל, אם יש סערה בגן, אני שרה מה מה מה? מה אוכלים היום? גבינה לבנה וגבינה כחולה וחומוס סגול וקישוא כחול.... ו ואז הם צוחקים ומתקנים אותי ונרגעים ומתחילים לאכול את האוכל האמיתי...

alf4

New member
והנה עוד שניים...

לגיל הצעיר או לחינוך מיוחד: שתי ידיים שתי עיניים שתי אזניים שתי ידיים אף א..ח..ד... פה א..ח..ד... ובו לשון... בתאבון !! ולגיל היותר בוגר: שקט שקט שקט שה שימו לב בבקשה שקט שקט שקט הס תם הצליל, הרחש נס שקט שקט שקט די בתאבון לידידיי !!

למעלה