דקירות

gulij

New member
דקירות

נראה לי שהגוף שלי משתגע. אתמול הזרקתי צטרוטייד - נתנו לי הוראה להזריקו כשהזקיק המוביל היה בגודל 16 וזאת אחרי 4 ימי הזרקה של גונל. גם אתמול בלילה וגם במהלך היום היו לי דקירות מוזרות בבטן התחתונה ואני ממש פוחדת שבייצתי לפני הזמן. האם יכולה להיות סיבה אחרת לדקירות ואיך הזקיקים גדלו כ"כ מהר האם זה אומר משהו על איכות לא טובה של ביציות (כך שמעתי איפשהו)???? מצטערת על ההיסטריה פשוט אני במתח עד לאולטר' הבא...

mayarut

New member
תרגעי וקחי הרבה אויר!

מיחושים מוזרים מופיעים תמיד בזמן טיפול הורמונלי, ברחם ובשחלות. לא תארת משהו יוצא דופן ואל תכנסי ללחץ. במקרים שאני לא הייתי בטוחה נגשתי יום למחרת לעשות שוב בדיקות אע"פ שלא הזמינו אותי, האחריות קבלו זאת בהבנה מלאה, את יכולה לעשות כך גם כן. בהצלחה, מאי

נועם@בת

New member
דקירות מוזרות בבטן תחתונה זה לא

נשמע כמו ביוץ. ביוץ מרגיש כמו "צביטה" בחצוצרות. לי זה נשמע סתם כמו עוד אחד מהתחושות המוזרות שהבטן התחתונה מייצרת כתגובת מחאה להורמונים שאנחנו לוקחות באופן סיטונאי. ולא הבנתי מה הקשר לביציות באיכות לא טובה? כאילו ממתי איכות לא טובה דוקרת
? תעשי לעצמך טובה ואל תקשיבי לאי]ושהו, זה רק מלחיץ ומבלבל. אז הגוף שלנו באמת משתגע כי אנחנו משגעות אותו, אבל זה מה שעוזר לנו לכנס להריון
. בUS הבא תראי איז היופי של זקיקים גדלו לך, למרות שהם צבטו לך בבטן והדירו שינה מעיניך (כמו הילד שיוולד מהן). תחזיקי מעמד, עוד חתירה קטנה ודי נועם

למעלה