דקה

sharonnnnnn

New member
דקה

איך כולכם יודעים מי הרוצח\ת? ואיך אתם יודעים מה יהיה?!

sharonnnnnn

New member
אההה אז ...

אה אז באלך לתת לי קישור ליו טיוב כי אני לא יודעת לכתוב ורוניקה מארס באנגלית ... אני גרועה באנגלית ^^

אופיר62

New member
ביוטיוב מחקו את כל הפרקים כי זאת הפרה של זכוי

ת יוצרים אבל אני בטוחה שיש עוד אתרים עם הפרקים

sharonnnnnn

New member
אה אוופ . תנו עוד רמזים עד שאני אגלה יהיה פרק

הסיום גם ככה ^^

אופיר62

New member
הנה../images/Emo58.gif

אני חוזרת ומדגישה זו דמות עם גישה לעבודות הרצח המושלם. הדמות לבנה ראינו אותה דיי הרבה בעונה הזאת היחסים בינה לבין ורוניקה לא כאלו טובים

sharonnnnnn

New member
אוקייי אין הרבה אפשרויות...

זה או המורה אבל זה יותר מדי ברור אז זה לא יהיה הוא . אבל אולי זו אישתו של הדיקן . כי יש לה רומן עם המורה והיא יכולה לגנוב לו או משהו . או שזה העוזר של המורה אולי אני טועה כי ישמצב שהתבלבלתי . למי שרצח אותו קשור ישירות למורה או בדרכים עקיפות כזה ...

sharonnnnnn

New member
אה ו...

עם אני צודקת באחת מהתשובות תגידי אבל אל תגידי באיזו ... למרות שלא נראלי שאני צודקת ^^ וממש תודה :]

sharonnnnnn

New member
חחח אז זה לא המורה

זה או אישתו של הדיקן או זה שעוזר לו... נמממ אישתו של הדיקן זה די ברור עם זה לא המורה . אבל איך העוזר שלו קשור? טוב תמיד נותנים אנשים לא קשורים ואחר כך מגלים את הסיפור שלהם ^^ אני כבר חושבת על משהו . תודה רבה רבה רבה ^^ אגב תזכירי לי בת כמה את ...

אופיר62

New member
אין לי, ורמז בנוגע לעתיד הזוגות בסדרה../images/Emo58.gif

משחק הבאולינג

sharonnnnnn

New member
נראלי שהבנתי תרמז כאילו ...

פיז יהיה עם נו שכחתי איך קוראים לה ולוגן יהיה עם ורוניקה או שזה יהיה ההפך אני ממהרת על ורוניקה ולוגאן ושפיז יהיה עם מה שמה ... צדקתי ? =D לפחות אני לא ימשיך לרחם עליו

sharonnnnnn

New member
נו אז זה

ורוניקה עם לוגאן . ופיז עם אנלא זוכרת תשם שלה ... לא.? ככה אני זוכרת את זה לפחות...

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif לא...

בקיצור לא את כניראה לא זוכרת את הסצנה הזאת. ואם אני אומרת לך שמה שאמרת זה לא נכון אז...

למעלה