דקה- שאלה

מצב
הנושא נעול.
דקה- שאלה

דקה- שאלה
אני אמורה להתחיל להזריק 0.1 דקטפטיל החל מיום רביעי למשך 10 יום ואז לרדת ל0.5 ליום - ויש לי מספר שאלות למנוסות: 1. האם אפשר להזריק בבטן 2. אזריק בסביבות 6 ואחר כך (מתפללת שהכל יהיה בסדר) אצטרך להוסיף מנוגון וגונל- האם אפשר להזריק הכל באותו זמן או שצריך הפרשי זמנים בין החומרים? את המנוגון ביקשו שאזריק לשריר כך שאני תלויה בגורמים נוספים. 3. איך מזריקים 0.5 לא ראיתי שום סימון האם פשוט משערים ומזריקים חצי מהכמות? 4. כל מידע נוסף יתקבל בברכה בינתיים אני עם גלולות (המלצת הרופא שרוצה לעשות קצת סדר) ומאז שהתחלתי התאבון שלי פשוט בטרוף. מקווה שהסיבוב הזה יהיה יותר מוצלח. מירי

כמה תשובות

דקה- שאלה
אני אמורה להתחיל להזריק 0.1 דקטפטיל החל מיום רביעי למשך 10 יום ואז לרדת ל0.5 ליום - ויש לי מספר שאלות למנוסות: 1. האם אפשר להזריק בבטן 2. אזריק בסביבות 6 ואחר כך (מתפללת שהכל יהיה בסדר) אצטרך להוסיף מנוגון וגונל- האם אפשר להזריק הכל באותו זמן או שצריך הפרשי זמנים בין החומרים? את המנוגון ביקשו שאזריק לשריר כך שאני תלויה בגורמים נוספים. 3. איך מזריקים 0.5 לא ראיתי שום סימון האם פשוט משערים ומזריקים חצי מהכמות? 4. כל מידע נוסף יתקבל בברכה בינתיים אני עם גלולות (המלצת הרופא שרוצה לעשות קצת סדר) ומאז שהתחלתי התאבון שלי פשוט בטרוף. מקווה שהסיבוב הזה יהיה יותר מוצלח. מירי
כמה תשובות
1. דקא מזריקים תת-עורי, כך שבבטן אכן מותר. 2. אפשר להזריק דקא וקוקטייל גונל+מנוגון באותה שעה. אני הזרקתי דקא ושילוב של גונל+מנוגון באותו זמן, באותו צד של הבטן, בשתי זריקות שונות (האחת דקא, השניה - הקוקטייל). מדוע ביקשו להזריק את המנוגון בשריר ? 3. השיטה שבה השתמשתי להזרקת 0.5 דקא - הזרקתי תחילה לכיור עד לתחילת האות D שרשומה על המזרק - לפי החישוב שלנו זה נראה בערך כמו חצי. את ההנחייה לרוקן תחילה חצי מזרק ורק אז להזריק קיבלנו מהרופא, שטען שכך אפשר לשלוט טוב יותר, ולא להזריק בטעות כמות גדולה מזו שצריך. 4. לאחר הזרקה של מנוגון, כדאי לעסות את האיזור. אני גם נהגתי להניח כרית חמה על הבטן ולחמם את מקום ההזרקה, וזה מנע כאבים מיותרים, שללא הכרית היו נוצרים במקום ההזרקה בשעות שלאחר מכן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה