דקה לשש

motin10

New member
דקה לשש

עומד שעה מתחת לשעון נשען על עמוד ניאון הולך לפגוש אותה בשביל לא מוכר קבענו באותו כיכר צועד על המקום ומסתובב עם פרפרים בלב היא לא תבוא היום אני חושש עכשיו דקה לשש לא עוזב בלי נשיקה אבל הדרך עוד ריקה הלילה לא תיהיה פגישה וכבר שש וחמישה לא עוזב בלי נשיקה תני לי רגע רק דקה אהובתי עוד לא עברה וכבר שש ועשרה עברה דקה אחת כמו שעה עדיין היא לא מופיעה עומד על המקום ומתייבש היא כבר לא תבוא בשש מודד לי אבנים במדרכה לאן היא שוב הלכה עברו להן כבר עודחמש דקות נמאס לי לחכות חברה השיר הזה מורכב ממילים פשוטות ולא בומבסטיות שמכווון לכל אחד ואחד בלי יוצא מהכלל ..... צהרים טובים מנץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
דקה לשש...

מסתכלת במראה, יש ! ממממ, נראית - לא רע, השיער, העיניים הסומק בלחיים, שרשרת, גם טבעת, שעון...אופס... איך יתכן, דקה לשש? כן, אכן... אוףףףף, רק רגע, מה יהיה? הוא ודאי כבר מחכה, עוד דקה ועוד דקה וווווו...כבר שש ועשרה ואני??? - - - - - - - מממממ..... אני כמעט.... בעצם... זאת אומרת, ... כלומר - אין הסבר, אבל.............. היי, אל יאוש סוף סוף כבר מוכנה!!! אצה, רצה - מתנשפת....מבויישת....מתייבשת....הלוווווו , הגעתי! הלווווווו, הייייייי - - - היכןןןןןן אתה?!?

דקה לשש... ../images/Emo14.gif

ואני את הילדה השכבתי... ומיד להתקלח רצתי... את שערותי חפפתי... ואת עצמי הכנתי... ורצתי...בלי אויר נשארתי... ומה ראיתי???... כיכר ריקה...ומכונית...שכורה... וזוג יושב בתוכה... כן...אתכם... מכורה לאהבה.

למעלה