דקה לפני הטיסה...

רוזנה

New member
דקה לפני הטיסה...

היום, בדיוק לפני שעה, נודע לי שבקשתי התקבלה. בעוד חודש בדיוק, אהיה על הטיסה שתקח אותי רחוק מכאן לזמן בלתי מוגבל. אחד מחלומות חיי עומד להתגשם! לספר לכם שאני מאושרת בעקבות זאת? לתאר לכם כיצד כל גופי רועד וכיצד אני לא מסוגלת להתרכז במטלות היום הבנאליות? לספר לכם על התחושה שעכשיו, ברגעים אלו ממש, הוכרתי למלכת העולם? שאני יכולה להשיג הכל! נו... התחושה הבלתי מנוצחת הזאת... לספר שהתחושה הכפולה בהגשמת תוכנית והגשמת נסיעה לאיזור מרוחק היא כמו אויר לנשימה בשבילי ושעכשיו סוף סוף אוכל לנשום אויר נקי של חוויות, הרפתקאות, ועולם אחר שאני משתוקקת לו? לא, אני לא חושבת שאספר לכם על כל אלו. זה נשמע לי די מתנשא ומעורר קינאה... אני אספר לכם ש.... אתם יודעים מה... עם כל האושר הזה המגלומני הזה... אני גם עצובה...

nir2323

New member
נעצר בעליה למטוס אדם עם 7 סכינים ../images/Emo59.gif

דקה לפני הטיסה... ואצלי הטיסה בדיוק לשם - נעצר במוצ"ש מובטל מנפאל, שניסה לעלות למטוס עם 7 סכינים ואקדח הלם. בשדה התעופה OHARE בשיקגו. לא הוא לא נעצר בשיקוף, למרות שמגלה המתכות ליד השיקוף איתר 2 סכינים מתקפלות בכיסים, הדבר לא הדליק אצלם שום נורה אדומה , אלא נתנו לו להמשיך למטוס. ליד שרוול הכניסה למטוס, עובדי יונייטד החליטו לבדוק את התיק שלו, ( איך ששנאתי שהם עשו לי את זה , בכל פעם שראו שיש לי דרכון ישראלי...) ומצאו בתיק 7 סכינים ואקדח הלם. 7 עובדי שיקוף והסופרוויזר שלהם פוטרו, ואגב- הוא לא יואשם בעבירה פדרלית , שכן נעצר לפני שעלה למטוס. הלו - אמריקאים - ת ת ע ו ר ר ו , האם לא למדתם כלום ? (חייב לציין שההחלטה לשלם יותר ולטוס אל-על, קיבלה חיזוק )

Gefen

New member
הלוווו ניר..זה מה שיש לך

לאמר לסוזנה דקה לפני שהיא עולה על מטוס?
סיפורי סכינים במטוסים?? אחח..איזה עידוד אפשר לקבל אצלינו בפורום..
ולסוזנה.. שיהיה לך ב-
ו-
באשר תהיי...את מוזמנת הנה תמיד גפן

Gefen

New member
רוזנה...כמובן ../images/Emo9.gif

איך הגעתי לסוזנה...אלוהים יודע.. קבלי תיקון ו-
כפיצוי

שיהיה ../images/Emo50.gif

ואם את רוצה, שתפי אותנו בסיבת הנסיעה, מן הסתם יהיה לנו הרבה עצות.... אז שיהיה בהצלחה, אני עדיין זוכרת את היום בו החלטנו לנסוע, ואת היום בו קנינו את הכרטיסים (זה היום שעובדת הנסיעה נהייתה סופית), ואת הפעם האחרונה שראינו את ההורים והחברים, ואת... ואת.. ואת.. יש מליוני רגעים שאת תזכרי. אפרת

Yaniv-DC

New member
ברוכה הבאה לפורומינו הקט

נשמח כמובן אם תשתפי אותנו יותר, ואם תהפכי לחברה קבועה תקבלי את השי החדש המוענק מהיום לחברי פורום חדשים - מתכון לחטיפי זיתים (כה"ש לאידית) יניב מחצית מההנהלה גם בשם החצי השני, ועדת הקישוט, אחראי ועדת הקישוט, וועדת הפנאי והתרבות המרכיבים את הדירקטוריון

הצעדן

New member
דרך צליחה רוזנה ! ../images/Emo119.gif

השבועות לפני הנסיעה הם תמיד עצבניים ולחוצים אבל ברגע שנוחתים כל הלחץ משתחרר ופתאום הכל נראה הרבה פחות נורא. לאן ולעשות מה את נוסעת, אם אפשר לשאול ?

רוזנה

New member
איזו קבלת פנים מפוארת, תודה ../images/Emo9.gif

אני מתחילה בעיקרון במקום מסודר, אבל אחר כך רוצה להגיע לאוסטרליה, אז אם יש למישהו/י רעיונות, טיפים וכ"ו- אני כאן
חוץ מזה, שהטירוף עוד לא התחיל... אבל כשהוא יתחיל... אני לא מקנאת בעצמי...
מקווה שאתם נהנים לכם בארצות ניכר, שיהיה לכם יום מופלא, רוז

למעלה