דקה דומיה...

gita16

New member
דקה דומיה...

אני קוראת לכולם להצתרף אליי לשעת אבל ודקת דומיה לרגל ה-1 בספטמבר, ואל תשכחו- גם כשקשה, זה עובר! השנה הזאת תגמר (בשלב כלשהו.....)

בוודאי

כל דבר עובר.. כמו שהחופש הנפלא הזה עבר, גם השנה הזאת תעבור.. ואני מאחלת לכולכם שהיא תעבור לכם בכיף ובהמון הצלחה! לאב- סתיו

ג נ ד י

New member
מחר חוזרים לשיגרה- איכסה

מחר ביצפר, כמובן לא התגעגעתי, אני מופתעת בעצמי כמה לא, כיתה י"א השנה הכי חרא, "החרישה הגדולה" ולא אני לא חוזרת עם כוחות מחודשים, החופש הזה עבר מהר מידי, אני צריכה עוד! לפחות בשביל שיימאס לי ממנו ואז אני יחזור בכייף לביצפר...איזה שיט

ZoobuR

New member
ונוסיף:

בצער רב וביגון כואב, אנו מודיעים בזאת על פטירתו של חברינו, מוקירינו, ומושיענו החופש-הגדול בן: סיום הלימודים אשר נרצח ביד קשה ע"י ה1 בספטמבר. ההלוויה תתקיים ב1 בספטמבר בחצרות בית הספר. יושבים שיבה בכיתה למשך כל היום.

עטלף77

New member
תסתכלו על הצד החיובי....

מחר מתחילה עוד שנה של פעילות והדרכה במשצי"ם
אז בואו נעשה סקר קטן, אילו פעולות אתם מתכננים לעשות השנה? לאן הייתם רוצים לקדם את המשצי"ם בבי"ס שלכם?

ZoobuR

New member
אין לך זכות להגיב...

למה אתה מתגרה בנו? זה שאתה סיימת את התיכון לא אומר שאתה אלוהים (וגם לא שום מפקד)... זה קורע אותנו מבפנים, תבין אותנו :-<

אתה צוחק?!?!?!?! ../images/Emo46.gif ../images/Emo68.gif

בתור מש"צית אני לא עושה כלום בביצפר!!! כל החברים שלי מהמשצים יוצאים לסיורים! מדריכים! ורק אני לא עושה כלום

עטלף77

New member
אז למה שלא תקחי יוזמה ותדרשי

מהמורים שלך שיתנו לך מה לעשות? אני בטוח שאת כשרון מבוזבז ככה כשאת לא עושה כלום...

שלום לכולכם!!

אני רוצה לנצל את השרשור הזה למסירת שנה טובה לכווולם (דברו אלי יפה!!, סתם, אני לא מופזית, פשוט בא לי להגיד את זה). שתהיה לכולנו שנה בטוחה יותר, מלאה בהרבה טבע וטיולים, צחוק ואושר, מסיבות וכיף, ובכלל אחלה בחלה של שנה. ותעשו ל טובה- לכל מי שנוהג- בבקשה נהגו בזהירות, ואל תנהגו שתויים (אפילו רק בירה אחת!!!). יותר מדי אנשים קרובים לי הולכים בזמן האחרון! שיהיה רק טוב,לכולם. שנה נפלאה, ואני אוהבת אתכם מאוד.

ג נ ד י

New member
give me a fucking break!

ניסיון די עלוב מצד העטלף לעודד אותנו... זה רק מזכיר לי שכל הדברים הטובים באים בחופש, כולל פעילות משצים!

ZoobuR

New member
../images/Emo7.gifהודעת אבל...

בצער רב וביגון כואב, אנו מודיעים בזאת על הרצחה של מושיעתנו: השביתה/המשך החופש (בת: 1 בספטמבר) אשר נלקחה מאיתנו (או יותר נכון מחלקנו, צפת קיפצו לי
), בדם וספר קר ע"י האנשים הרעים
והזדוניים
ממשרד החינוך
שיש להם עודף כסף
ולא איכפת להם מאיתנו התלמידים העממיים
.
ההלוייה תתקיים מחר, כ"ו באלול, 3.9.02, בבתי הספר העל יסודיים
(ושוב, צפת קיפצו לי) בכל רחבי הארץ, בשעה 8:20 (בערך)
. כמו כן תיארך הזכרה לזכר החופש הגדול (משתתפים בצער התיכון בצפת
). אבלים וכואבים: התלמידים.
ולידיעתכם קיבלתי בבגרויות: לשון: 85 היסטוריה: 87 ושכולם, יקפצו לי!!!

ציוני בגרות

אני קיבלתי 99 במתמטיקה (3 יח"ל מתוך 5) 96 בכימיה (3 יח"ל מתוך 5) ו85 בהבעה. ואת הבגרויות של שנה שעברה כבר שכחתי : ) סתם 92 בלשון ו85 בהיסטוריה

גמאני, גמאני!!!

קיבלתי ציוני בגרות: לשון:90, מגן 90. ערבית (יחידת בחירה): 98, בגרות בע"פ": 92, מגן 88. הסטוריה: 86, מגן 100. שימותו כל הקנאים. לא, בעצם שיחיו ויסבלו...

למעלה