דקה דומיה

dana2909

New member
דקה דומיה ../images/Emo7.gif

דקה דומיה למקום חניה מקום שאיננו ופעם היה מקום חניה מרווח ושמח שהאיר פנים לכל אורח דקה דומיה לפחים מלאים את העיר תל אביב הם כבר לא מסריחים החתולים באבל, לא מאמינים לקחו להם את גן השעשועים דקה דומיה לזמן פנוי ונמרץ שעכשיו יוקדש לחיפוש מאומץ לאיזה מטר מסכן של קצת כחול לבן ולמרות זאת.. אני אקבל דוח מחורבן דקה דומיה לפקחים המאנייקים שהחליטו להפסיק לשבות ואנחנו משלמים!! מוקדש לכל התל אביבים באשר הם...

דן צ

New member
דקת דומיה לרכב שלי

היום בבוקר שמח ועליז הלכתי לקנות לחמניות וחלב כהרגלי בקודש. כאשר הגעתי חזרה לביתי על מנת להכין לילדי כריכים טעימים ומזינים סגרתי את דלת הרכב לפתע כאשר סגרתי את דלת הרכב נישארה בידי הדלת , כן כן הדלת, לא הבריח ולא הידית אלה כל הדלת , חתיכת מסה של דלת. עצוב ומדוכה לקחתי את הרכב למוסך כאשר אני מחזית את הדלת בידי במוסך נאמר לי כי לא מספיק שאצטרך להשאיר את הדלת ואת הרכב במוסך ליממה אחת [כי "החלק" צריך להגיע מתל אביב] אלה שגם אצטרך להפרד בצער רב מאוד מ - 400 שקלים חדשים ונוצצים. חזרתי לבתי במונית מדוכדך ומעוצבן , כמעט הרגתי את נהג במונית שסיפרתי לו את פרטי המקרה פרץ הנ"ל בצחוק משועשע וגבה ממני 15 שקל דמי נסיעה [ בכסף הזה יכולתי לנסוע לתל אביב ולהביא את החלק בעצמי].

erlich

New member
איי איי איי

איך אני יכול שלא להזדות עם השיר הנפלא וסוחט הדמעות הזה הא? דקת דומיה לאופניים שנגנבו. אופניים שהיו פעם ואינם. אופניים שהאירו פנים (ובטן!:) לכל חברי המדור. דקת דומיה לרכיבה מסוכנת בין מכוניות בדרך פתח תקווה. למבטים נפחדים מצד עוברי אורח על הנשק, המבט, והפסיכוזה. דקת דומיה, לגנבה. החמורה. הנוראית. שתחזור על עצמה, ברגע שאראה שוב את האופניים!!!! דקת דומיה גנבים המאנייקים שהתחילו לגנוב! ואנחנו נאלצים לרדת לרמתם!! מוקדש לכל האנשים שגנבו להם אופניים ואז הם ראו אותן צבועות בצבע אחר באשר הם...

dana2909

New member
אני שמחה שיש מי שמעריך

את הכשרון המופלא (??) שלי לכתיבת שירים. או שאני צריכה לקחת את זה בתור רמז ל - תפסיקי כאן ועכשיו. טוב נו. לפחות התבטאתי..

למעלה