דקדפים

haunter

New member
דקדפים

נכון, זה לא חלבי, אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו... מה איתם? עדיין מייצרים אותם? הפעם האחרונה שאכלתי אותם היתה לפני הרבה שנים... וזה היה טעים! עכשיו אני כבר לא מוצא את זה... הפסיקו עם הייצור שלהם? או שזה פשוט נמכר בפחות מקומות עכשיו?

חולפת2

New member
חחחחחח,איזה קטע!!בדיוק עכשיו אני

יושבת ואוכלת אותם.בטח שיש להשיג אותם! הם נקראים גם אובלטים.ואני קונה את של חברת ברט.בששקית ניילון שקופה עם כיתוב תכלת.ניתן להשיג בחצי חינם,וגם בקואופ ראיתי שיש.

yifatushc

New member
חולפת, יש בהם קימל?

אני זוכרת, בתור ילדה, שאמא שלי היתה קונה אותם בקופסא גלילית מאורכת, כמו של "פרינגלס", והקופסאות היו בצבעים ירוק (?) ואדום (?), תלוי אם זה עם או בלי קימל... מישהו יכול לאשש את הזכרון הזה??
או שהיה רק סוג אחד של דקדפים? איזו חברה יצרה אותם? בכל מקרה, אמא שלי כיום קונה באמת את השקית הזו עם הכיתוב הכחול, אבל הם יותר קטנים מהדקדפים של פעם... יפעת

haunter

New member
זהו שגם אני קניתי אובלטים כתחליף!

זו מין גירסה שונה קצת של הדקדפים, זה גם נחמד, אבל הדקדפים היו באמת בגליל שהזכיר את פרינגלס. הצבע הירוק היה הכי טעים, אני חושב שזה היה טעם בצל או משהו כזה... זה היה טעים! בכל מקרה, זה מה שאני לא רואה יותר על המדפים. הפסיקו את הייצור? ואיזו חברה באמת ייצרה את זה? השקית עם הכחול זה תחליף די ראוי, אבל זה לא זה..!

yifatushc

New member
וואלה! דקדפים בצל... איפה הם? ../images/Emo12.gif

הם היו מעולים, חבל שנעלמו... אולי נצאה יחדיו בהפגנה, למען דקדפי הבצל המיתולוגיים? אני בעד!
יפעת

hogo26

New member
אני את הכיבוד

אצלנו במשפחה עדיין אוכלים אותם

חולפת2

New member
בטח ובטח! אפילו הכלב הפך לאנין טעם

אם נותנים לו עם גבינה הוא לוקח בשמחה.ואם זה נטול גבינה-הוא מעווה אפו בנימוס ולא טורח לקחת!!

חולפת2

New member
כן,יש בהם קימל.אני לא זוכרת את

הדקדפים שאתם מדברים עליהם.באריזת גליל.

למעלה