דקאפפטיל

דקאפפטיל

שאלה למקבלות דקא: מהו המינון שקיבלתן? (3.75 או 1.875) איך זה השפיע עליכן- מבחינת פוריות, ומבחינת תופעות לוואי?

3.75 כל 30 יום

למשך כמה חודשים רצופים עד חצי שנה. מבחינת תופעות לואי? נורא ואיום. לא יודעת לגבי פוריות - אני בתקופה שאני מתעסקת עם הבריאות שלי נוכח המחלה כך שענין הפוריות נעשה שולי.רק להרגיש טוב. יודעת שה- 1.875 מומלץ - כי הוא מחזיק מעמד 3 חודשים, לא צריך לקבל זריקה בכל חודש ולחוות את שלהי הדקא שבד"כ בתקופה זו מרגישים את הבטן כואבת מאד עד שהדקא הנוסף מתחיל להשפיע.

ר ו מ י ה

New member
דקאפפטיל

אני קיבלתי מינון של 3.75 פעם בחודש למשך שלושה או ארבעה חודשים ( כבר לא זוכרת ) ועוד פעמיים במסגרת טיפולי הפוריות כחלק מהפרוטוקול . תופעות הלוואי היו והרבה-
גלי חום איומים
כאבי ראש
עצבות בלתי נשלטת
עצבנות ועוד מיני תופינים. בקיצור לא להיט

יעל סתם

New member
אני

קיבלתי שתי זריקות של 3.75. מבחינת פוריות זה הקטין את מוקדי האנדו´. מבחינת תופעות הלוואי הייתי מאד עצבנית והיו לי גלי חם מטורפים.

דקא

אני קיבלתי 3.75 כל 30 יום למשך חצי שנה לא יודעת לגבי פוריות כי אני עכשיו בשלב הבריאות. אבל תופעות היו: גלי חום שינוי במצבי רוח בתדירות גבוהה חוץ מזה בלי כאבים וחודשים חלקים וטובים עשיתי בדיקת צפיפות עצם וגילוי שיש ירידה קלה ואני לוקחת סידן.

דקפפטיל מדכא את ההורמונים

כך שבזמן הזרקתו אין ביוץ תופעות לואי בעיקר גלי חום נוראיים לי זה עשה גם תיאבון

בלגן2

New member
3.75

למשך תקופה ארוכה. לגבי תופעות לוואי - מצטרפת לרשימה של רומיה

luly11

New member
3.75

פחות או יותר כמו כולכן אם כי אין להשוות את התופעות הנ"ל לסבל הנגרם מהאנדו' (לפחות אצלי) שבגללו גלי חום ושאר ירקות נראים שוליים לגמרי. אני בזכותו חזרתי לתפקוד מלא וחזרתי לחייך, מה שכמעט שכחתי בתקופת פריחתו של האנדו'....

גל חוף

New member
הדקא שלי...

כבר הרבה זמן שלא לקחתי דקא 3.75 ולומר את האמת? אני מתגעגעת.... אומנם אני מצטרפת לרשימת תופעות הלוואי של "גיל המעבר", ובכל זאת... אין כאבים! ובכלל- בגלל הטיפולים אני בחרדות עצומות לגבי שגשוג של האנדו' (כי אני לוקחת כמויות עצומות של הורמונים...), כך שכשאני על דקא אני מרגישה הרבה יותר בשליטה על האנדו'...

למעלה