דקאפפטיל בקופ"ח כללית ??? אני יודעת

• פותח הנושא d2b2
  • פורסם בתאריך

d2b2

New member
דקאפפטיל בקופ"ח כללית ??? אני יודעת

שהייתה פה הודעה לפני שבוע בערך על אותו נושא אבל לא מצאתי , היום הלכתי לקנות דקא בכללית ונתנו לי במקום זה דיפרלין???מישהי מכירה ??? איך בדיוק מזריקים את זה ולפי מה שהבנתי זה לא צריך להיות בקירור ??? בקיצור אשמח לשמוע תגובות על העניין ... תודה

sigal78

New member
על דקא ודיפרלין

שניהם בעצם עושים את אותה הפעולה- שניהם מדכאים אך בשמות נרדפים. הדקא מגיע מוכן להזרקה ולכן ההנחיה היא לשמור אותו במקרר (מה גם שהוא מתאים לעצלניות כמוני) לעומת הדיפרלין שאותו צריך להכין ולכן הוא לא זקוק לקירור. מקווה שעזרתי סיגל

יובל@

New member
../images/Emo41.gif הנחיות וטיפ להזרקת דיפרלין

גם אני חיפשתי בכמה בתי מרקחת ולא מצאתי וקניתי בסוף דיפרלין. דיפרלין מזריקים תת עורי כמו גונל F ומנוגון.הדיפרלין לא צריך קירור. האחות בקופת חולים נתנה לי טיפ על מנת להתגבר על הואקום המעצבן של האמפולה: - שוברים את האמפולה של הממס ומסירים את הפקק הצהוב של אמפולת האבקה. - מחברים למזרק את מחט השאיבה הארוכה (אפורה או ירוקה) ומושכים את הבוכנה של המזרק כלפי חוץ ושואבים כ 1 מ"ל של אויר. - שואבים את כל הממס מהאמפולה ולא מוציאים את האויר העודף מתוך המזרק, נוצר מצב שיש חצי מזרק נוזל-ממס וחצי מזרק אויר. - נועצים את המחט במכסה הגומי האפור של אמפולת האבקה (יש שם ריבוע קטן שנראה בערך כך <>) ומזריקים לתוך האמפולה את הממס. בשלב זה לא מוציאים את המחט והמזרק מתוך האמפולה, מנערים קצת בזהירות עד שכל האבקה נמסה. חשוב מאד כל הזמן להחזיק את הבוכנה כדי שלא תעוף אחורה. - מרפים קצת מהבוכנה והיא נשאבת אחורה מעצמה עם כל התוכן של האמפולה (כמעט). משתדלים לשאוב הכל אבל תמיד תישאר טיפה קטנה בתוך האמפולה. - שולפים את המזרק מתוך האמפולה , מחליפים למחט הזרקה כתומה ומזריקים בכיף. בהצלחה יובל

babywishing

New member
../images/Emo32.gifמנצלת לשאלה על אוטרוגסטן../images/Emo32.gif

מצטערת
שאני נדחפת לך לשרשור d2b2 מאחלת שהטיפול הזה יהיה המנצח
הרופא בטיפול הזה נתן לי תמיכה. זריקה של כוריגון לתמיכה אתמול ומיום ראשון להתחיל אוטרוגסטן 3 פעמים ביום 2 בכל פעם זה לא הרבה מדי??? האם יש לכמות כזו תופעות לוואי

../images/Emo42.gifבד"כ זה המינון../images/Emo50.gif

אני לוקחת את האוטרוגסטן כבר 8 ימים באותו מינון התופעת לוואי שיש לי זה כאבים בפטמות וזה שכיח עם הטיפול הזה אני למדתי לא לקרוא בעיון את תופעות הלוואי, כי אחרת אני הכל משייכת לתרופה רק אם אני חשה משהו נדיר בהחלט אני מציצה בהצלחה!!! דרך אגב אם את משתמשת במוליך אז תדעי מראש שיוצא קצת לבן ובפיפי גם תראי פתיתים לבנים- והכל בסדר וטבעי, אני עצמי דאגתי והבנות כאן הרגיעו אותי

בבוצי

New member
זה כמות נורמלית

גם אני קיבלתי כמות כזו של תמיכה , אין כמעט תופעות לוואי למעט אולי עייפות , וצריך להזהר בנהיגה. הרופא שלי אמר לי לא לנהוג בתקופה שאני לקחתי את האוטרוגסטן, אבל נראה לי שזה סתם החמרה. איזה טיפול את עוברת? בהצלחה בכל מקרה

למעלה