דצים/ות...

דצים/ות...

זהו מאמר שהופיע בוואלה/IOL, על הופעתם של משפ´ דץ בקמפיין של המשביר מחסני אופנה. א. לדעתי זה היסטרי. אבל... ב. אחרי שגומרים לצחוק, מה דעתכם על המאמר?

marco

New member
גורם לי לפיצול אישיות ../images/Emo5.gif

מצד אחד - מצחיק. באמת מצחיק. היסטרי. מצד שני - אם למשה דץ הייתה חגורה (הוא לא משתמש. זה מגדיל את הכרס...), הכותבת מגיעה לו בערך 30 ק"מ מתחתיה. מעבר לצחוק הרם חשוב לזכור שהביקורת לא ממש עניינית וגם די הומופובית למעשה. אז נכון שאני לא מרחם על דצדצון, הנהנה מפירות החשיפה הציבורית וצריך גם ללמוד לקבל את עוקצה, אבל מה לביקורת פירסומות ולרמיזה הדקה אודות "שמלת מיני ורדרדה"? נניח ורק נניח שדץ אכן מעדיף את ירון חדד (אלוהים... כל גיי המכבד את עצמו לא יעדיף את חדד על אורנה דץ), האם זה אומר שהוא גם בוחן בגדי נשים בזמנו הפרטי? ובנוסף, האם היות אדם שמנמן ורופס= לרמז על נטיותיו המיניות?

ומאידך גיסא...

עוד לפני שניעלב מההכללות והסטראוטיפים כלפי קהילתנו, יש את אותו "רמז דק" לנטיותיו, שהוא פה לדעתי עצם העניין. או במילים אחרות, ייתכן שלפנינו מאמר אאוטינג... אמאמה (
), האאוטינג (אם זה אאוטינג) הוא לא לאדם מהרחוב, אלא לאיש ציבור. שונה?

MARMELAD

New member
לדעתי זו חוצפה

ומגעיל בעיניי שכל מיני כתבים קטנים וחסרי משמעות מרשים לעצמם לזרוק הערות על נטיות מיניות של אחרים. הרי אנחנו יודעים כמה זה קשה להיות בארון. אנחנו רואים כאן כל יום אילו לבטים יש לאנשים. ואם הוא סלביטי....? אז מה? אז מותר לספר לעיו עם מי הוא מזדיין?

Yaniv-DC

New member
אוי נו...

אחד הדברים שביקשתי מחברי השונים כשיצאתי מהארון זה "אל תפסיקו לספר בדיחות על הומואים". הכתבה נכתבה בקלילות ובדיחות, ולפעמים נמאס לי מעצמינו שכל בדיחה עם גוון הומואי הולכת לתיוק בתיק ההומופוביה. בדיחות על מרוקאים ופולנים כן - הומואים לא. מה היא עשתה... ציחקקה על ההיסטוריה של הדצים וירון חדד? מה, לא קראתי בעצמי לזוג המאושר הצמד דצה ודצה? אז מה, אני הומופוב? יש בזה קצת צביעות או התחסדות או סתם חוסר ביטחון/תחושת קיפוח מתמשכת, לדעתי.

MARMELAD

New member
ואם, יניב, אתה היית סלבריטי

והיית סלבריטי בארון. והיית מתחתן עם אישה כדי שלא יידעו. ומסתיר את כל המיניות שלך. ואז איזו כתבת מחליטה להוציא אותך מהארון ? לא אכפת לי מבדיחות על הומואים.. בכלל לא. אבל אם מישהו מחליט לחיות בארון, זאת זכותו. אז למה שמישהו יוציא אותו מהארון בכוח? ואני בכלל פונה לכל הסלבריטיז הרבים שקוראים את הפורום לצאת מהארון.. תראו כמה טוב זה עשה לאלטון, לג´ורג´ ולקורין... עזבו אותכם מארונות, זה אאוט.

Yaniv-DC

New member
מי הוציא את מי מהארון?

אני לא ראיתי שם שום הוצאה מהארון! הייתה כתבה על עודף דצים בטלוויזיה, זה הכל, ובנוסף צחקו קצת על דץ והוסיפו את ירון חדד שכל דיון עליו מעבר לפורום אירוויזיון הוא אכן בדיחה. כל ניסיון לעשות מזה ביג אישו נראה לי קצת חסר פרופורציה.

MARMELAD

New member
זה לא ביג אישו

זאת כתבה מצחיקה נורא אבל בצורה עקרונית אני מאמין, ובלי שום קשר לדץ שאני לא יודע מה הוא ומי הוא... שזה שמישהו סלב לא אומר שמותר להוציא אותו מהארון וירון חדד... אוחחח... שאני לא אתחיל... יניב תעצור אותי מהר

Yaniv-DC

New member
אכן אסור להוציא מהארון

אף אחד, לא סלבס ולא אותי (ענבל, את חתיכת חולרע קטנה). אבל זה לא היה העניין בכתבה. זה כמו להגיד שהשיר הידוע "אמסלם ההומו" הוציא אותו מהארון. לגבי המעצר - אתה עצור. יש לך אזיקים ושאר הציוד? רוצה לשחק ברופא וחולה במקום?

e_male

New member
דעתי על המאמר ../images/Emo46.gif

נהיה מאד אופנתי לקטול, לקטלג אנשים. זה נובע מעודפי הפירגון שארצנו התברכה בהם, בבחינת ארץ חלב וארס. הכתבה יצאה ישר מבית "המשביר מחסני פרגון", שהרי התשבוחות שם הן מוגזמות, על פני פסקאות שלמות. מלבד זה שדצה מקומטת ודץ משתין על עמודים ברחוב אני חושב שהם רוקנו בערך כל השמצה אפשרית. ועוד זרקו קצת אקטואליה אפגנית לטיבול (ופלסטינית, מה לכל הרוחות לחנן עשרוואי וחברותיה המשופמות בהקשר למאמר ביקורת על כוכבי פרסומת לאופנה??) ואם לא די בכל אלה בשיא ה"כשרון" הוצאו ביטויים דביליים (ופסאדו- אופנתיים) משפת האנגלית כמו "אול דה סיים". נו נו, ממש קול! הייתי מייעץ לגנוז כאלה כתבות, באמת, זה לא מצחיק - תת רמה כל כך רווחת במדינה הזאת שזה כבר לא ז´אנר להצחקות (ועיינו ערך יהודה ברקן).

לא לא לא, אני ממש לא מסכים איתך...

אשפר להתווכח על האם זה ראוי לרמוז על נטיותיו של אדם, אבל זה שהיא מוכשרת נראה לי די קונצנזוס. הראיה - מאמרה האחרון של גב´ בניזרי.

MARMELAD

New member
והסלבריטי הבא שיוצא מהארון ../images/Emo130.gif

לעולם לא תאמינו: רובין הוד. אז ככה. על רובין הוד נעשו המון מחקרים ב 500 השנים שהסיפור קיים. רבים ניסו להבין אם הוא באמת בנאדם אמיתי או סתם פיקציה. ויש כל מיני תיאוריות לגביו. אז באנגליה, התיאוריה החדשה היא שהוא בכלל אוחצ´. פאסיבי, דרך אגב. הטענה היא שהוא היה פקח יערות שנעשה לו אאוטינג בתקופה מאוד לא גיי פרינדלי, ושהוא ברח ליערות עם עוד קבוצה של גברים הומואים שחיו שם, מסתתרים מהבושה ומפחד לינץ´. ציטוט מהראיון עם עורכי המחקר: The ballads could not say outright that he was gay because of the prevailing moral climate, but they do contain a great deal of erotic imagery. The green wood itself is a symbol of virility and the references to arrows, quivers and swords make it clear, too ובקצרה - הבלדות לא אמרו במפורש שהוא באמת הומו, בגלל חוקי החברה דאז, אבל הן כוללות דימויים מיניים הומוסקסואלים בולטים - היער, החצים והחרבות.. עלמה הנאווה מריון, כך נאמר במחקר, בכלל לא הופיעה בבלדות, והומצאה רק מאה שנים אחרי יציאת הסיפור כתוספת. אז מי היה אהובו של רובין? ג´והן הקטן, כן, הענק המגושם בעל הכוח האדיר, ומכאן ההסקה שרובין אהב את הגברים שלו ברוטליים וחסונים אם כי לא אינטילגנטים במיוחד. אגודת ההומואים והלסביות וכו´ של אנגליה הודיעה בתגובה למאמר שהיו צריכים לעשות את המאמר הזה מזמן "ובכלל הגיע הזמן שיילמדו בבתי ספר על הומוסקסואלים מפורסמים מההיסטוריה". ודרך אגב, המאמר גם טוען שרובין הוד לא היה אנגלי בכלל אלא סקוטי במקור. את תגובתו של רובין הוד לא ניתן היה להשיג. ושלא תגידו שמרמלד לא מספק לכם רכילויות חמות ולוהטות 24 שעות ביממה.

e_male

New member
נו אז מה... תראה משהו מעניין!! ../images/Emo101.gif

5 דברים מגוחכים שקראתי מהאינטרנט: 1) חייזרים מזן שגר בכוכבים עויינים הם אלו שהשתלטו על המטוסים ופיצצו את מגדלי התאומים כדי לראות איך יגיבו בני האדם, ועכשיו הם מפזרים אנתרקס 2) שאריאל שרון כתחביב מזיין מדי פעם איזו כבשה פה ושם (הממ.. ) 3) שלבני אדם יש עין שלישית שמתחבאת מאחורי המצח ואם מגרדים את שכבות העור במצח היא מתגלה, ושזה סוד של מדענים בעולם ובאמריקה יש להם סמל עם פירמידה ובמרכזה העין השלישית.. 4) שלא רק שלוחות הברית וארון הקודש מוחבאים באתיופיה, אלא שחייזרים הציבו שם חומה בלתי נראית מחומר שלא מוכר לאנושות ובלתי נראה וכל חוקר שניסה להתקרב לשם לא הצליח בשום צורה 5) שהמלך של ירדן סובל מפיגור שכלי קשה שהוסתר מאז ילדותו, ולא רק זה אלא שכפילו הוא זה שנפגש ומנהל שיחות וכד´ בעוד המלך האמיתי מסוגר בארמון.

MARMELAD

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק

איזה שטויות יש באינטרטנט הזה... חחחחח....... מה שכן מלך ירדן באמת לא נראה אינטילגנט במיוחד ! והמחקר על רובין הוד הוא אמיתי ! ישבו מדענים וחקרו ! היית מאמין ?

דרור22

New member
אאממממ....

אבל על העין השלישית אני חייב להגיב כי באמת נמצאו שרידים של עין שלישית - כמובן שרידים מנוונים מאוד וכמובן שאם מגרדים את שכבת העור היא אינה מתגלה אך בהחלט נמצאו שרידים של עין כזאת הסוד עם הפירמידה זה אני ממש לא יודע... אבל אל תאמין לכל מה שאתה קורא באינטרנט...

DJNYC

New member
זה רק סטינגה ../images/Emo68.gif

שגברים ´ברוטליים וחסונים´ הם דווקא אקטיבים.....

למעלה