דפש מוד

כלב קר

New member
דפש מוד

אני רוצה לעשות אוסף שלהם... לכן תתנו לי את שמות השירים הכי טובים שלהם (לדעתכם) מכל הזמנים תודה מראש

zViper

New member
אתה בטוח?!

שאתה מעונין לעשות אוסף מיוחד משלך של הלהקה? האם ניסית לרכוש את האוסף הכפול שיצא, הכוונה להוצאה מחודשת של שני האוספים, באריזה אחת ומאוחדת. כמובן שצריך להוסיף את בין היתר את השיר המקסים מהדיסק האחרון(עד-כה): free love הצפע

sysQo

New member
יש 2

לאחר קוראים the singles 81-85 ולשני קוראים בפשטות 86-98 והוא דיסק כפול.

zViper

New member
הכוונה שלי לאוסף המושלם!

ושמו שלו הוא: The SINGLES 81-98 איחוד כל האוספים יחדיו! הצפע.

turrican

New member
שאלה מאד מאד קשה

חהחה.. שלום לך מעריץ דפש מוד. יש פה המון מעריצים של דפש מוד שיגידו לך לקנות את כל התקליטים של דפש מוד כי כולם נפלאים , אבל אם אתה רוצה אלבום מצויין של דפש מוד תנסה את הראשונים שלהם שהיו רווי אלקטרוניקה ודאנסיים כמו Violator , Broken Frame . יש כמובן את האוספים הנלפאים שמסכמים את התקופה של האייטיז ואלבום שמסכם את התקופה לאחר מכן . לדעתי אם אתה אוהב את התקופה הישנה של דפשמוד , תראה איזה שירים יש באוספים הללו ואז תרכיב לך משהו נחמד. זהירות אתה עלול להתמכר. צירפתי לך לינק לאתר הישראלי של דפש מוד.

omris

New member
ומהאלבום המשובח שיצא לפני שנתיים

יש את Freelove שהוא שיר מדהים.. שיר ממש יפה. (ואם כבר אז יש גם את Dream On - אבל Freelove יותר יפה)

zViper

New member
תן לי להעניק לך ח´ ח´../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

omris

New member
../images/Emo4.gif אז ככה זה נקרא? אני מכיר את זה

לפי All I Ever Wanted .. אולי הוטעתי.

sysQo

New member
אני רואה שאני צריך לעשות את העבודה

אז ככה: (לפחות עד שחפי או ענת יתעוררו) נתחיל עם האהובים עלי במיוחד: ice machine what your name new life tora! tora! tora! bug muff אני אפסיק פה כי התחלתי לאתר את speak and spell. הלאה: love in itself everything counts people are people blasphemouse rumours somebody master and servant a question of lust stripped new dress כל האלבום: violator כל האלבום: songs of faith and devotion כל האלבום: ultra

pimpf

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

(אוף כתבתי הודעה ארוכה והיא קפצה לי...) אבל אני רואה שעשית עבודה טובה
נחמד שיש אנשים ש"מגלים" את דפש מוד... הוא יעשה אוסף ואז יבין שהמעשה הנכון הוא פשוט לקנות את כל הדיסקים...
וההמלצות הרגילות שלי: להתחיל עם האוסף 81-85 להמשיך עם: Violator Songs Of Faith And Devotion Ultra אח"כ הוא כבר יסתקרן ויקנה את כל השאר... מה נשמע?? מישהו מגיע הערב ללילינבלום25??? חפי

sysQo

New member
אני אולי אגיע

אני מקווה שלפחות זה לא יהיה משעמם כמו שבוע שעבר. פשוט בשלב מסויים, שלא כהרגלי להשאר עד שעות הבוקר המקודמות, קמתי והלכתי בסביבות 3 (זה אמנם נשמע מאוחר אבל זה לא). אז אולי אני אגיע גם היום שמעתי שהולך להיות שמח היום (סוגבניות ועניינים
)

למעלה