דפש מוד למתחילים

sweetdreams

New member
דפש מוד למתחילים

על איזה אלבום הייתם ממליצים לדפש מוד-ית מתחילה כמוני? טוב, זה נשמע גרוע.. אני אסביר.. אני לא בורה לגביהם. אני מאוד-מאוד אוהבת אותם, הולכת להופעה כמובן, אבל אין לי (עדיין) אף אלבום שלהם. שזה איום ונורא, אני יודעת, ולכן אני מנסה לתקן את זה כמה שיותר מהר. רק שאין לי מושג איזה מהם לקנות.. אני לא בטוחה שאני אפילו אדע לזהות את רוב השירים עפ"י השם
אז מה אתם אומרים?

ניראה לי שהכי עדיף להתחיל מאוסף אז.

לכי על האוסף the singels 81-98 ואז תעברי ל-exciter

pimpf

New member
בשום פנים ואופן לא exciter על

ההתחלה! אקסייטר זה אלבום "שנוי במחלוקת" אצל מעריצים אפילו וותיקים, אז אני לא ממליצה להתחיל איתו (יש שאוהבים אותו, ויש המון שאוהבים אותו פחות משאר האלבומים. יש בו אמנם כמה יצירות מופת, אבל אני לא ממליצה בכלל להתחיל איתו). אני כן מסכימה עם מה שהמלצת, להתחיל עם The singels 81-85 והשני The singels 86-98. לזו שביקשה המלצות- אלבומים מומלצים נוספים, להתחיל איתם את הדרך עם דפש מוד: Black Celebration- אלבום מושלם Violator Songs Of Faith And devotion Ultra Music For The Masses וכמובן Playing The Angel החדש והמצויין, שאם תשמעי אותו, רוב הסיכויים גם שתהני בהופעה (טוב נו, תהני בכל מקרה
) ותכירי את השירים... בהצלחה!!!!

sweetdreams

New member
אני לא ממש חובבת אוספים

למרות שכמובן הם ברירת המחדל, אבל אני מעדיפה אלבומים. חשבתי על האחרון (Playing The Angel), שאני מכירה את רוב השירים בו, ובנוסף לקחת עוד אחד- משהו מהישנים יותר. וכאן בעצם אני צריכה את עזרתכם. כי בשירים היותר ישנים שלהם אני פחות בקיאה, אז יותר קשה לי לגבש דעה. אם יש להם איזה אלבום שנחשב לקלאסיקה מסוג שחייבים להחזיק בבית, אז אני מאוד אשמח לשמוע

pimpf

New member
Violator

Songs Of Faith And Devotion Black Celebration Ultra (יותר "קודר" מהאחרים) מצטערת שאני לא כ"כ עוזרת, אבל כל אחד מאלה, כולל Music Foe The Masses ניתן לקרוא לו "קלאסיקה" מהסוג שחייבים ממש, אבל ממש (תשמעי, כל אחד יותר טוב מהשני שם... בעייתי). אולי יהיו כאן אחרים שיוכלו להחליט יותר טוב...

גם אם הוא "שנוי במחלוקת"

exciter הוא אלבום שמתמצת את כל הסגנונות (גותי,קיצבי וכ'ו) של דפש יש בו קצת מכל דבר לעומת למשל playing the angel ן Black Celebration שהם קצת יותר מידי כבדים וסגורים להתחלה. אפשר לומר ש exciter קליל וכייפי.

sweetdreams

New member
אתם עוזרים, אני חייבת לציין..

אני עדיין אשמח לדעות נוספות, אבל מתגבש אצלי כבר משהו, לגבי מה אני פחות או יותר מעדיפה.. אז זו גם נראית לי הזדמנות לא רעה בכלל להודות לכולכם על התגובות

הגר26

New member
אני הייתי הולכת בדיוק על מה שחפי

רשמה. אלו בדיוק הדיסקים שחייבים! black celebration violator ultra songs of faith and devotion music for the masses

aviGODFATHER

New member
אני התחלתי מViolator

ועד עכשיו זה האלבום האהוב עליי (אבל עדיין לא שמעתי את כולם). אבל זה תלוי מאיזה רקע את באה... תרשמי שמות של שירים שלהם שאת מכירה ואוהבת ולפי זה נוכל להמליץ לך בצורה יותר טובה.

magshimot

New member
בהחלט קודם האוספים

81-85 ואח"כ 86-98 והתקליט הראשון צ"ל Black Celebration לדעתי הכלואה ביופיו!

גם אני התחלתי מ VIOLATOR

מצויין!!!!!!! אבל... גם ULTRA מעולה... לדעתי תתחילי מ VIOLATOR כן, זה קשה להחליט...
אין מה לעשות...

זהר25

New member
תתחילי......

ב ultra ו Songs of Faith and Devotion דווקא לא להתחיל מViolator או מאוספים זה תמיד טעות לדעתי להתחיל באוספים.

Rinor

New member
התחלות

אני ממליץ על ההתחלה הבאה - Black Celebration - Songs of Faith And Devotion - Violator - Ultra יש רשות לוותר על Exciter אך לא על השיר I Am You שם שהוא חובה!!! יום טוב לכולם ניר...

magshimot

New member
למה זה טעות זהר

היא תקנה אוסף ואיסה סגנון של שירים שהיא תאהב היא תלך לאותם אלבומים זו טעות אם את שואפת להיות מבקר מוסיקה אבל לא למי שרוצה להכיר ולשמוע תאמיני לי ההתאהבות בהם היא בלתי נמנעת וזה יקרה במילא

sweetdreams

New member
אני גם לא חובבת אוספים גדולה

מעדיפה לקנות אלבום, בגלל זה הגעתי אליכם ולא קניתי את האוסף, שמין הסתם היה ברירת מחדל. זה גם לא שאני לא מכירה אותם בכלל, יש לי מושג עם מי יש לי עסק
אני רוצה להודות שוב לכולכם, ואני אחזור לעדכן לגבי מה קניתי בסופו של דבר.

למעלה