דפקו לי את הרכב!!!!!

דפקו לי את הרכב!!!!!

אני ממש לא מבין, בחיי ברח´ שמהירות הנסיעה המקסימלית האפשרית היא 30 קמ"ש, מישהו החליט שהוא משתולל. הוריד לי את הכנף השמאלית ואת הפגוש תוך כדי עקירת פנסים קידמיים. יש מתנדבים שאני יכול לחנוק אותם!!!!(סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם) אוףףףףף איזה באסהההההההההה.

../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח סליחה ..

קודם התמונה לא נפתחת לי וזה חבל .. שנית .. מזכיר לי את התאונה ב חניה ברוורס שעשיתי ודפקתי את אוטו .. לא שלי . .של השכנה .. היא רצתה לחנוק אותי אז ....

חחחחחחחח סלחתי...

כודם כל עכשיו התמונה כבבר כן נפתחת. ועכשיו אני מבין שאת עדיין חיה!!!! אז אפשר לחנוק אותך ?
מראש. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!

Mאיה

New member
צדקו

אלו שאמרו "שהכל לטובה". עם הכסף שאתה מקבל מהביטוח תראה איזה רכב אתה יכול לקנות. למה לי זה לא קורה? אתה יכול לשלוח אליי את ההוא שדפק לך את הרכב? מוכנה לשלם לו, מזומן! רק שידפוק לי את הרכב, קיבינימאט!

time to fly

New member
אנשים רעים, לכו מכאן ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

Mאיה!!!

את צרכה מכונית חדשה?! אני אזמין אותך לסיבוב הבא שלי בשמיים נחבר לך כנפיים..איך את בסיבובים?! ואם יהיה לך טוב ונוח ותוכלי לעוף כמו שצריך ניתן לך לאות כבוד זוג כנפיים ואת המכונית שלך תשאירי...לסופר ולשוק.. רק טוב!!

Mאיה

New member
יההההה, גם אם לא צריכה מכונית חדשה.

חייבת סיבוב בשמיים... לגעת קצת בעננים, אלו שנרים כמו צמר גפן דרך המטוס. יההה, אני מתה לגעת בהם!, או לפחות להיות מוקפת בהם. לחוש את הרוח על פניי, את השיער שלי מתנופף לו בשובבות...כמה קסם יש ברגע שכזה... על אופנוע לא מוכנה לעלות,על מנת להרגיש את התחושה הזאת...רוצה לעוף, הלוואי שהיו לי כנפיים... חושבת שאפשר לסדר לי איזו נסיעת מבחן?...נשבעת שבסיבובים אני מדהימה!( במיוחד כש"עושה עיניים" לבוחן...) את רק תדאגי לי לסבוב מבחן, אני את הכנפיים כבר אקבל... וכך, יהיה רק טוב!!! לכולם... לך
תהיה חברה בשמיים, לי
כי אגשים חלום(ואולי אאמץ אותו) לכל השאר
כי ארד מהכביש...
לא כדאי?...באבו- אבוה כדאי! ורק טוב, כן?

Mאיהההההההה

שום אופנוע!!! בשמיים אנחנו עפים רק עם הכנפיים, לפעמים כשמתעייפים ממש, מתיישבים על איזה ענן ולוקחים איתו טרמפ... מסדרת לך את הנסיעה הקרובה..אל תשכחי להסתכל בלילה לשמיים!!! רק טוב!!

סגול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זאת אומרת לא מבין?! ככה הם בני האדם...אצלנו בשמיים אין התנגשויות! מקסימום יתוש מגיח מהפינה והשפרירית יורדת לה לאט ומתיישבת על ענף...אבל אצלכם האנשים אוהו... תמיד בכח ה-כל בכח!! ועזוב את המתנדבים...אני מייד מחברת לך שני כוכבים במקום פנסים ובמקום פגוש או איך שקוראים לזה כנף של גחלילית...מה עוד צריך הבן אדם?!! רק טוב!! (אמרתי לך כבר שהתגעגעתי אליך מאד??!)

למעלה