דפנה? יש לי שאלה... מותר להביא את מגרש הכדורגל הזה עם הידיות שאפשר לסובב ואז השחקנים זזים?
1 1דניאל 1 New member 29/2/04 #1 דפנה? יש לי שאלה... מותר להביא את מגרש הכדורגל הזה עם הידיות שאפשר לסובב ואז השחקנים זזים?
D dafna131 New member 29/2/04 #2 ../images/Emo42.gifאחלה רעיון !!! אני בהחלט אבדוק את זה מחר בבוקר ואחזיר לכם תשובה! גדולללללללללללללללללללללל וגם בתלבושת כולכם יכולים להתלבש כשחקני כדורגל/ כדורסל (עם גרביים עד הברך, ואחד מכם יכול להתלבש כשופט...(עם המשרוקית והכל)
../images/Emo42.gifאחלה רעיון !!! אני בהחלט אבדוק את זה מחר בבוקר ואחזיר לכם תשובה! גדולללללללללללללללללללללל וגם בתלבושת כולכם יכולים להתלבש כשחקני כדורגל/ כדורסל (עם גרביים עד הברך, ואחד מכם יכול להתלבש כשופט...(עם המשרוקית והכל)
פ פביאן הנתנייתי הסטלן New member 29/2/04 #3 אחלה רעיון אבל.. באמת רעיון חזק והכל אבל...חבל שזה יסיפיק לכם למקום שני כי אין על הקבוצה שלנו כי אנחנו הכי חכמים ויש לנו את המדריכה הכי שווה בעולם
אחלה רעיון אבל.. באמת רעיון חזק והכל אבל...חבל שזה יסיפיק לכם למקום שני כי אין על הקבוצה שלנו כי אנחנו הכי חכמים ויש לנו את המדריכה הכי שווה בעולם