דפנה והעוגיות - השירים שלא נכנסו!

Fuhrer

New member
OMG זה פירר לא פירהר :O

וכמובן ששיר את הבאת לי את ההקלטות הללו שהאם הגיעו אליך בדרך כזאת או אחרת חח :p וזה לא הקלטות נקיות כמובן זה מישהו הקליט את ההופעה שלהם בהקלטה של לא ברור אם מיני דיסק/טייפ מנהלים או פלאפון :S כמובן שיש עוד שירים כמו : אדוני, לוצה, כל הסרטים בעולם, כהנא חי ולולה סמים שקצת היה קשה עם ההקלטות שלהם שלא לדבר על כך שאין לי את אדוני ולוצה :S

clyps

New member
../images/Emo13.gif

תודה לך. חח... אממ.. יש הרבה הקלטות שלא משנה מה, לא הצלחתי לקלוט את המילים... יש לי כמה הקלטות ששומעים אותם ממלמלים בהפסקות..

Fuhrer

New member
לצערי

בהקלטה הצלחתי לקלוט רק חלק מהמילים משהו בפזמון כמו כל הסרטים בעולם נצבעים בשחור לבן אז אם אתם באמת מתעקשים תתלוננו ב"מזכירוּת" או בשמה האמיתי אם אני לא טועה "דנג'ה" או כמו שדפנה אוהבת לקרוא לה "ורוניקה" ( או שטעיתי וזה מוניקה אבל זה משהו כזה חחח ).

Fuhrer

New member
כי דפנה אמרה "קוראים לה דן-יה,...

כולם קוראים לה דנג'ה ואני אוהבת לקרוא לה ויקטוריה"...

tipeshet

New member
אז.. כל הסרטים בעולם?

כל השבוע עבדת קשה אז תנוחי היום בביתנו נשב ככה סתם לעוד כוס קפה נדבר על שטויות, אני לא אלך לישון הלילה תגידי שטוב לך, תגידי שאת נהנית מחיי היומיום האושר שלך הוא כמעט האושר שלי אני לא אלך לישון הלילה קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו השמש יוקדת מעל ראשך עינייך שטופות בשלווה אני נשענת כאן לצדך ושמחה כל כך שמחה, אני שמחה קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו ועכשיו... מי נחמד ושולח לי את 'גברת' ו'אהבתי הפלישתית'?

Fuhrer

New member
../images/Emo79.gif כל הסרטים בעולם

כל הסרטים בעולם
כל השבוע עבדת קשה אז תנוחי היום בביתנו נשב ככה סתם לעוד כוס קפה נדבר על שטויות, אני לא אלך לישון הלילה תגידי שטוב לך, תגידי שאת נהנית מחיי היומיום האושר שלך הוא כמעט האושר שלי אני לא אלך לישון הלילה קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו השמש יוקדת מעל ראשך עינייך שטופות בשלווה אני נשענת כאן לצדך ושמחה כל כך שמחה, אני שמחה קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו

Fuhrer

New member
קח אותה ../images/Emo79.gif

קח אותה
כמה הערות : - השיר הזה הושמע בבכורה ברדיו בגל"צ במוסיקה היום בתאריך ה13.11.06 למרות שכולנו מכירים את השיר מההופעות. - ניקדתי כי יש בגד כפת בראש מילה בגלל שיש כהנה וכהנה אז צריך לעשות הבדלה P: - השיר הולך להכנס לפי דברי הלהקה לדיסק ה-2 שלהם. אהה כן והוא הלהיט מספר אחד שלהם (אחרי דפנה פיק כמובן ) למרות שאני מעדיף את לנו לנו :] הם סיפרו המון דברים כּהנה וכהנה כּהנא חי כהנא מת ומה יהיה עליה לעשות מצוות בכל מיני דרכים כבר אין לה מה ללמוד הם מדברים וצוחקים שהיא יודעת לעבוד ממש נהייתה אישה מול הפנים שלך טיפשון אם תתפוס תמות ראשון וזה כואב לה בגרון קח אותה רק תקח אותה היא תיהיה לך אישה קח אותה אם תקח אותה היא תוריד את הכלבה ערב יום ראשון אחר הצהריים יום שני אתה יושב ועוד ממתין לה שתחזור כבר ושתביא את המרק שיהיה מזין אתה מזמין רק קח אותה רק תקח אותה היא תיהיה לך אישה קח אותה אם תקח אותה היא תוריד את החולצה קח אותה רק תקח אותה היא תיהיה לך אישה קח אותה אם תקח אותה לא תתחרט זו מציאה בימינו לא מוצאים בנות כאלה מצייתות ומצחיקות וחכמות אין לה מה לבכות אתה סיימת לחכות אביר עבר בקרס ואם נמאס לך מפרס אז קח אותה רק תקח אותה היא תיהיה לך אישה קח אותה אם תקח אותה לא תתחרט זו מציאה קח אותה רק תקח אותה היא תיהיה לך אישה קח אותה אם תקח אותה היא תוריד את הכלבה הם סיפרו המון דברים כּהנה וכהנה כּהנא חי כהנא מת

נעמקה19

New member
תודה רבה! D:

זה שיר מאד קליט. שמעתי אותו בערך פעמיים וכבר אני זוכרת אותו בע"פ

למעלה