דפנהההה

1דניאל 1

New member
דפנהההה

דפנה אני בקבוצה של רם עמית ואדיר ושי לי רעיון אנחנו עושים על עולם התוכן של הספורט וחשבתי על הקדמים, אפשר אולי להביא שערים...ולצאת במבצע שמי שמכניס שער לשוער(אני או עמית) יקבל פרס..בנוסף לכך חשבנו לעצמנו להביא כדור סל ולעשות פעיליות ספורט וככה יוכלו הילדים לזכות בפרסים.. המפשט שלנו הוא:(כמו שלטמבה יש את:השמיים הם לא הגבול) אז לנו יש את: לפלאפון חוקים משלו! איך נשמע לך אשמח לשמוע רעיונות וטיפים שייסיעו לנו תודה דניאל...

dafna131

New member
../images/Emo42.gifווווווווואאאאאאאאאאאוווווווווו

ענק !!!!!!!!!! אחלה רעיון !!! כל הכבוד ! זו יצירתיות ! א. צריך לחשוב על שערים: איך להביא או במה אפשר להשתמש במקום שער ? ב. לגבי הכדורסל זה קל יותר: פשוט חישוק (עם או בלי רשת) שנחבר לקיר. ג. איזה קדמ"ים תיתנו למי שמבקיע/ קולע סל? אפשר כמובן מחזיק מפתחות עם כדורסל/כדורסל אבל זה ממש פשוט.. צריך לחשוב על משהו מקורי יותר: אולי כדורי טניס שתצבעו אותם כמו כדורסל - כתום עם פסים שחורים.. (כתום זה טוב גם בגלל החיבור לצבע של אורנג'..) אולי הזמנות ל" משחק ליגה" ? (קל מאוד לעצב הזמנה - אך זיכרו שהיא צריכה להיות COOL !!! אולי מנוי לעונה למשחקי בית של איזושהי קבוצה? (תעצבו כרטיס מנוי) תחשבו בתור ספורטאים איזה מוצרי קד"מ נוספים הייתם רוצים לקבל (אולי צעיפים לאוהדים/ כובעים שעליהם נשים סטיקרים של OBOX ..) ד. דבר אחרון והכי חשוב: לגבי הסיסמא: לא לטעות ולא להשתמש במושג "פלאפון !!! זה טלפון נייד/ סלולארי. הרי לא תרצו אחרי כל המאמצים לקדם דווקא את המתחרים שלכם, נכון ???אז יהיה אחלה לכתוב: לOBOX חוקים משלו !!! מדליק ! בהצלחה!

dafna131

New member
עוד רעיון או שניים:

מקום התחרות כזכור באורנג' בראש העין (הם נותנים לנו מקום באולם גדול) 1. במקום להתעסק עם שער אמיתי אפשר כמובן לקחת קופסת קרטון ולעשות ממנה שער.. או לצייר שער/ רשת כדורסל מבריסטול. זה ממש פשוט וקל. 2. לגבי מוצרי קד"מ לעולם התוכן ספורט: א. אפשר למשל להכין "סופגי זיעה (כמו שיש לטניסאים על הידיים והמצח) ועליהם כמובן לכתוב את הסיסמא/ מסר הפרסומי. ב. אפשר להכין שרוכי נעליים לנעלי התעמלות ?!? (שיהיו צבועים בכתום- שחור) ג. גופיות זה תמיד טוב לספורטאים (כמו בחולצות של "מכבי - עלית - ת"א) ועליהם לפרסם את הסיסמא (שנהדרת בעיני - כל הכבוד)!!! ד. לגבי אפשרויות הפרסום לעולם הספורט בכלל: אולי לפרסם שלטי חוצות במגרשי כדורגל/כדורסל, סטיקרים לאוהדים במגרשי כדורסל(נשמע מצויין - נראה הפועל ר"ג
, שלטי בד לאוהדים שיוכלו להניף במשחקים עם שם הקבוצה שלהם + שם המותג שלנו כמובן.., ג'ינגל לתוכנית הרדיו "שירים ושערים", ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם.. לא לשכוח שמה שחשוב בפרסום זה שם המותג/מוצר + לוגו !!! וסיסמא אם יש מקום על מוצר הקד"מ. אם יהיו לי עוד רעיונות... אעדכן אתכם. בהצלחה !!!

למעלה