דפלפט והריון

sharsharo

New member
דפלפט והריון

אני נוטלת דפלפט 2X500 מיליגרם ליום.ההתקף האחרון היה לפני 3 שנים.אני רוצה להרות-יש מישהי שעברה הריון ולקחה דפלפט?אני פורחת מהתרופות האחרות ואני פוחדת להפסיק תרופה עכשיו.אשמח לשמוע מנסיונכן.תודות מראש

hashy

New member
כששאלתי את הגניקולוג שלי לגבי

היריון ותרופות הוא אמר משהו נכון מאד - תרופות עלולות לגרום לפגמים שרובם ברי טיפול היום - התקף יכול להרוג את הילד - אל תפסיקי את התרופות!!!!!!!! לגבי דפלפט - אישית לא עברתי היריון כלל כך שקשה לי לענות. מה שכן הרופא שלי והנוירולוגית הסבירו ש1. עדיף תרופה אחת ולא כמה סוגים ביחד. 2. צריך להוריד למינון המינימלי שאפשר ב3 חודשים הראשונים. אני מקווה שתקבלי עוד תשובות יותר חכמות משלי. בכל מקרה, אל תחליטי לבד. לכי למומחה לאפילפסיה ולגניקולוג מומחה להיריון בסיכון גבוהה ותתייעצי..

../images/Emo24.gifדפלפט עלול לגרום לנזק.

לעובר. אני מצרפת לינק,נראה לי שתקבלי שם תשובות לשאלותיך. שיעבור בקלות ושיהיו רק בשורות טובות

moshkush

New member
הריון ותרופות

שלום! מזמן לא כתבתי כאן אבל כשראיתי את השאלה שלך פשוט הייתי חייבת. כשהחלטתי להכנס להריון עשיתי מחקר שלם בנושא. הורדתי מאמרים מקצועיים מהאינטרנט, התייעצתי עם המכון הטרטולוגי בהדסה וגם כמובן עם הנירולוגית שלי. בנוסף הלכתי לנירולוג מומחה באופן פרטי. המסקנה שלי היא חד משמעית - בשום אופן לא דפלפט! תשאלי את הנירולוג/ית אם למיקטל מתאים לסוג האפילפסיה שלך. אם דפלפט עבד אז יש סיכוי טוב שכן. המחקרים מראים ששכיחות הפגמים בעוברים אצל אמהות שטופלו בלמיקטל (ללא תרופות נוספות) בזמן ההריון זהה לזו שבאוכלוסיה הבריאה. אני עברתי ללמיקטל ואני מאד מרוצה. בהצלחה!!!

למעלה