דפיקות לב

דפיקות לב

שלום אני בת 33. (סובלת ממעט משקל עודף). לפני כמה חודשים קיבלתי מרופא המשפחה ריטלין בגלל הפרעת קשב וריכוז שיש לי, כי התחלתי ללמוד לתואר שני. אחרי תחילת לקיחת התרופות הרגשתי מידי פעם דפיקות לב חזקות למשך כ10 - 20 שניות. הודעתי לרופא המשפחה הוא אמר לי להפסיק מיד. סה"כ לקחתי את הריטלין כשבועיים. אני לא לוקחת יותר אך דפיקות הלב עדיןן מופיעות כל כמה ימים או שבוע.יש לציין שעד היום לא חוויתי בעיות כלשהם ואני בריאה בדרך כלל.
מה לעשות?

תשובה

יש לבצע בדיקות לבלוטת התריס במסגרת הקופה. במידה והתלונות נמשכות יש לשקול בצוע הולטר לב
בהצלחה

mom34

New member
מוכר, יכולה לספר מה עבד לבעלי

לילה טוב, לא רופאה ולא מתיימרת להיות רופאה, אבל כן מזדהה עם מה שאת מתארת. בעלי התחיל לקחת ריטלין לפני כמעט שנה, אחרי שנים של קשיים הוא אובחן וקיבל מרשם מרופא המשפחה והוא מתאר תחושות דומות, מין ערנות מוגברת וחוסר יכולת להוריד הילוך ולישון. למרות שעכשיו הוא מלמד ונדרש להתרכז הוא עזב את הרטלין והחליט לתת צ'אנס לאומגה 3 - 950 של סולגאר, אלו כמוסות אומגה 3 בריכוז מאד גבוה שמועילות לבעיות קשב וריכוז ויש להן גם ערך מוסף בריאותי כמו שמירה על בריאות הלב וכלי הדם, הורדת כולסטרול ועוד כל מיני. חושבת ששווה לך לתת להן הזדמנות, גם בגלל הסיוע להתרכז בלימודים וגם בגלל עניין בריאות הלב וכו', אבל תתייעצי עם רופא כדי לשלול בעיות אחרות (ואח"כ עם יועץ של סולגאר או של חברה אחרת, כי רופאים לא תמיד מתלהבים מהתוספים וששים אליי תרופות), בהצלחה והמון בריאות!

למעלה