דף קשר!!!!!

דף קשר!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

בהמלצת Rebecca_y, הרינו ליצור בזאת דף-קשר בפורום, שבו יופיעו כל הטלפונים של אלה שלא אכפת להם שהטלפון שלהם יופיע בפורום: בן טל-שחר - 347619-052 WhiteBear (טל גלילי) - 360040-056 מיתר נדיר - 380914 - 056 אבשלו- 457428-052 בהמשך להודעה זו, נא לשרשר טלפונים נוספים. כל הודעה שאיננה שרשור של מספר טלפון, כגון ויכוח ביחס לעצם הנושא הזה או כל דיון/דבר אחר, נא לשרשר בדיון נפרד ולא לכאן!!!! את השרשור הזה, שיוקדש כולו לטלפונים (ושגם בעתיד יופנו אליו אנשים לצרף את הטלפונים שלהם אליו), אני אחבר ל"קישורי הפורום" (בחלק העליון של הפורום) וכך רשימה זו תהיה זמינה לנו כאן תמיד. לא חייבים לפרסם את השם האמיתי. אפשר להישאר בניק - ולצרף טלפון נייד, נגיד. שוב, זה נועד רק למי שרוצה ומוכן. יהיו כאלה שלא יהיו מוכנים לפרסם את הטלפון שלהם בפורום - אבל כן יתנו לחלק מאיתנו את הטלפון שלהם אישית, נניח. ברגע הראשון נבהלתי מהרעיון, אבל Rebecca_y אמרה לי: "מי כבר נכנס לפורום הזה? רק אנחנו!" אמנם זה לא מדוייק לגמרי, עובדתית, אבל יש בזה עדיין הרבה אמת. אנחנו כרגע באינטרנט, רבותי! ובתוך האינטרנט, בתפוז! ובתוך תפוז, בפורום אחד מתוך עשרות פורומים! עשרות!! אז אני לא אומר שרק אנחנו נכנסים לכאן, אבל בכל זאת, קצת פרופורציות...

sihaya

New member
אלירן איזה יופי לראות אותך פה!

לא ידעתי שאתה פה:))

sihaya

New member
יש לי פלאפון

אבל עדיין לא. בקיצור שמתי את ההודעה הזו למי שרוצה ליצור קשר באיי סייקיו 18569505 וזה נראה לי קשור לפה אז בן אל תגיד לי שזה לא במקום:) נטלי

אני אני אני

אני יודע אותו... ואתם לא :):) נה נה נה בננה :):) ו... לא תקבלו ממני רק מנטלי

deep ocean

New member
מי שירצה שיפנה אלי ל-ICQ

או לאי מייל שרשום בכרטיס האישי שלי :)

למעלה