דף מידע 3.9.09

דף מידע 3.9.09

ועדת חינוך לגיל הרך לאחר תום סערות הקיץ בחירות לוועד ולוועדות בנובמבר אתר אינטרנט ליישוב עדכון מהוועד בנושא הפריצות ועוד ועוד... מוזמנים לקרוא ולשתף את כולם בדעתכם בברכת ספטמבר שמח לכל ההורים המותשים!

אגב, לאור ההסבר על מקור הפריצות

נראה לי שראוי להתנצל על הרמיזות שרצו פה על המעורבות של נוער בעניין. שיעור לכולנו לשמור על הפה לפני שיודעים עובדות מוצקות.

שעור לכולם ?

אני לא יודע ממי את מקבלת מידע אבל לא שללו אף אפשרות . אני מאוד מקווה שזה לא משהו מהכפר. ורק לידיעה ב יום חמישי בשעה 10 בלילה לערך נפרץ עוד בית בכפר. שבת שלום. .

רצינית10

New member
מה עוד יקרה בכפר?

מעניין איך יודעים בדיוק הפורצים היכן ומתי אפשר לפרוץ? האם אין כאן איזה מידע פנימי? ודאי אסור לחשוד רק בנוער,הם לא חייבים להיות בני נוער.כל אחד יכול להיות! שימו-לב...אולי יש למישהו רעיון יצירתי לפעול בדרכים לא מקובלות?

לא חושדים רק בנוער רק צריך להגביר עירנות.

לא חושדים רק בנוער . במצב של היום חושדים שזה יכול להיות מהכפר ולא מבחוץ זה יכול להיות כל אחד. ולכן חשוב לפתוח עינים ואוזנים ולדווח לעופר על כל דבר שנראה חשוד. על רכבים שלא מוכרים , על אנשים לא מוכרים "מתרימים" "מוכרי ספרים "ועוד. ואין ברירה צריך לנעול את הבית ולסגור את כל הדלתות והחלונות שיוצאים. ובמידה ונוסעים לזמן ארוך רצוי להודיע לעופר . גבי בשם ועדת בטחון

למעלה