דף חדש..

...Blue

New member
דף חדש..

ביום שזרקתי אותה הרגשתי רע. אני זוכר שדמעה ירדה על קצהו של אף... ישבתי לי בסלון על הספה ובהיתי בחלל החדר שנראה לפתע מיותם וריק בלעדיה... התגעגעתי לקול הבוקע מתוכה.. אהבתי להביט בה, לנעוץ את עיניי לתוכה ולראות את כולה... היא תמיד הייתה שם בשבילי ותמיד הייתה מוכנה לקראתי גם כשחזרתי עייף או טרוד מיום עבודה מפרך... לא אשכח לעולם את המראה המדהים שלה... תמיד אזכור איך העלתה חיוך על פני, איך ריגשה אותי, איך גרמה לי להרגיש רומנטיקן.... 10 שנים היא מילאה חלק בלתי יתואר בחיי...10 שנים שלמות... היו תקלות בדרך..(כמו לכולם) אך תמיד תיקנתי את כולן.. היא שידרה לי כל כך הרבה אהבה ואני הייתי יושב מולה ונפעם מכוחה ומיכולתה לספק את דמיוני הפרוע... ואז היום הנורא מכל הגיע... היא פשוט הפסיקה לתפקד. ניסיתי בכל דרך אפשרית לגרום לה שוב להאיר את עיניי כמקודם, אך לשווא.. אלוהים עדי עד כמה ניסיתי וטרחתי לתקן את ה"קלקול" שנוצר...אך הרגשתי כלוחם בתחנות רוח. החלטתי לזרוק אותה מחיי... חברים אמרו לי שזה בכלל לא נורא..הם טוענים שתמיד אוכל למצוא אחרת במקומה בלי בעיה... והם לא מבינים כמה אני קשור אליה...הם לא יודעים כמה היא הייתה חשובה לי... היום התעוררתי בבוקר והלכתי לחפש לי אחרת... אתם לא מתארים לכם כמה אהבתי את הטלוויזיה שלי...
(מ) blue

ואני כל כך אוהבת את...........

המחשב שלי! את האפשרות שהוא מקנה לי. להכיר עולם אחר של אנשים, עולם אחר של חברים, לנהל התכתבויות ושיחות עם בלתי מזוהים, בלתי צפויים, בקלות שכזאת. אוהבת אותו גם כי מאפשר לי לשחרר את שבתוכי, מגלה לו את כל הסודות שלי את כל הרגשות שלי את כל הרצונות שלי הוא החבר הטוב ביותר שלי(אחרי הכלב), בזכותו חלפה לה בדידותי הרבה, בזכותו חדרה לליבי שוב שמחה. אוהבת אותך מאד....מחשבי היקר, עד כדי כך, שמרוב אהבה מכורה אני אליך, לא מסוגלת בלעדיך. אנא , הבטח לי , כי תשמור לי אמונים, כי לא יעברו עליך כל מיני קילקולים, כי תהיה כאן תמיד איתי. ב א ה ב ה

...Blue

New member
הזכרת לי משהו..

הוא דפק אותי 3 ימים ברציפות אחרי שאני ניסיתי לשחק איתו, לגעת בו בכל מקום שרק אפשר.. אבל בגלל חוסר נסיון ואולי כדי להוכיח לעצמי שאני יכול.. הוא פשוט קרס מול עיניי.. לא עזרו לי כל הנסיונות, עד היום.. היום הגיע אליי מישהו שמבין.. מישהו שיודע לגעת ולטפל כמו שצריך.. הוא לימד אותי, ממש הסביר לי כל צעד וצעד.. ועכשיו אני ממש שוחה בעניין.. אתם לא מתארים לכם כמה רציתי, כמה גדולה היתה התשוקה להיכנס.. ופשוט לא ידעתי איך.. למדתי משהו חשוב מהנסיון הזה.. לעולם ואני חוזר..לעולם!!! אל תפרמטו מחשב אם אתם לא יודעים איך להתקין אותו מחדש..
blue

ואני כל כך אוהבת את....

המחשב שלי! את האפשרות שהוא מקנה לי. להכיר עולם אחר של אנשים, עולם אחר של חברים, לנהל התכתבויות ושיחות עם בלתי מזוהים, בלתי צפויים, בקלות שכזאת. אוהבת אותו גם כי מאפשר לי לשחרר את שבתוכי, מגלה לו את כל הסודות שלי את כל הרגשות שלי את כל הרצונות שלי הוא החבר הטוב ביותר שלי(אחרי הכלב), בזכותו חלפה לה בדידותי הרבה, בזכותו חדרה לליבי שוב שמחה. אוהבת אותך מאד....מחשבי היקר, עד כדי כך, שמרוב אהבה מכורה אני אליך, לא מסוגלת בלעדיך. אנא , הבטח לי , כי תשמור לי אמונים, כי לא יעברו עליך כל מיני קילקולים, כי תהיה כאן תמיד איתי. ב א ה ב ה

למעלה