דף חדש

פברואר68

New member
הי גרוש טרי.......לשאלתך...תגובה..

נראה שלעיתים בן או בת זוג חדשים שאנו מכירים.. מגיבים לא בדיוק כפי שאנו מצפים ואולי התזמון אינו מתאים ובכלל אנשים הם שונים בציפיות וברצונות שלהם ....וכך גם ההתחלות... סבלנות סבלנות........כל אחד בעצם מתחיל אחרת....מראה בהתחלה דברים שונים מהאופי שלו ....שואל דברים שונים שמענינים ...מסקרנים....או שחושש מפניהם.....זה נראה לי טיבעי שבהתחלה אין ממש חיבור חיבור והבנה עמוקה הם דברים שנבנים אט אט ורק תקשורת פתוחה וברורה כמו..... לומר בעדינות מה אתה מרגיש ורוצה ומצפה ומה מפריע לך ושוב בעדינות ובנימוס להעביר מסרים זו תקשורת אמיתית..... וזמן וסבלנות יכולים לבנות את היחסים הזוגיים אותם אתה רוצה ואליהם אתה מכוון את עצמך ומוביל את הצד השני....וגם גבולות ....כלומר לומר....."אני עדיין לא מרגיש שמתאים שנשוחח על כך" "בואי נדבר על זה בהמשך...בהזדמנות אחרת" "בשלב זה אני מרגיש נוח רק לבלות ולא לשוחח על אקסים" תכין לעצמך משפטים שמתאימים לך ....ותשלוף אותם....כשמתאים לך ואל תכעס על זו ששואלת ומתענינת ...זו הדרך הטיבעית שלה להתקרב...וזה לא חייב להתפרש כהתנהגות שלילית כשנשארים במערכת יחסים מספיק זמן מגלים תמונה מורחבת אם הצד השני גם תקשורתי וינג באותה סבלנות אזזזז יש סיכוי טוב .... וטוב + טוב = הרבה טוב .... אני מאחלת לך פברואר68

א ש לי

New member
תגיד לה, תגיד לה, מה תגיד לה...

שהתגרשתם כי היה לכם מדהים יחד כי אהבתם נורא, לא היו מריבות וויכוחים פשוט כי היה ניפלא. ואז תשאל אותה, מדוע עדיין איננה נשואה:) סתאאאאאם

ערסlight

New member
בעיה בתקשורת

טוב, לא נעשה כאן סדנה לתקשורת, אבל... אתה בעצמך חווה את היותך גרוש כבעיה וכשלון. כל עוד זה המצב תמשיך להרגיש ככה בלי קשר אם שאלו אותך או לא. ובתור פלסטר, אתה יכול לשתף [איך הבנות אוהבות את זה... הזדמנות להראות שאתה אומלל, בודד, זקוק לאהבה וכאלה. ישר מפעיל להן את מנגנון האחות הרחמניה. רק אם אתה מוכן לקחת] הא כן, אל תשכח להגיד שלמדת המון. אתה יכול לומר שכולן שואלות. [כל אחת רוצה להרגיש מיוחדת, אם כולן שואלות יש סבירות גבוהה שהיא תרד מזה] אתה יכול לומר שאתה לא רוצה לדבר על זה [הרבה פחות טוב, הן יחשבו שאתה עוד בקטע עם הגרושה, ובצדק] אתה יכול לומר שזה לא עניינן [ותשאר רק עם המאזוכיסטיות] אתה יכול לוותר על הרווקות [יותר עדיף, אחי] אתה גם יכול סתם להתאמן עד שתמצא את הנוסחה הנוחה לך.

למעלה