דף הקהילה!

דף הקהילה!

משהו שכדאי לדעתי להוסיף לדף הקהילה: *עמוד "חדש ברומח הדרקון"! שבו יפורסמו הספרים החדשים שיצאו בסדרה. למשל לא מזמן יצאו שני הספרים "THE LIONESS" ו-"THE DIVINE HAMMER". *עמוד "REVIEWS"(שכחתי איך בערית...) שבו יוכלו המשתמשים לפרסם את הביקורות שלהם על ספרי הרומח השונים(ביקורות רציניות, כמו שמביאים, לדוגמא, באמאזון). מה אתם אומרים?

Yertle

New member
רעיון מצוין

וניתן להוסיף גם עמוד השמצת שר-הטבעות!

cha ching

New member
אוקיי, הבנתי שכל מי שקרא את

שר הטבעות, התאכזב לראות את הסרט, כי איך שההוא דמיין את זה, שונה מאיך שעשו את זה בסרט, וגם דילגו על איזו סצנה שלמה מהספר... אבל תבינו-אצל כל אחד זה מצטייר אחרת בראש, והסצינה כנראה לא הייתה חשובה להתקדמות העלילה.. אגב-טולקין הוא בהחלט לא סור ספרי הפנטזיה הכי טוב שיש... ואני בטוחה שלפחות 80% מהאנשים פה יסכימו איתי...

La Gamba

New member
אממ... בפורום הזה לא ממש

סובלים את טולקין,בעצם משמיצים את שר הטבעות קצת (רק את הספר), כתגובת נגד למה שעושים נגד רומח הדרקון.

SaberTooth

New member
../images/Emo26.gif...

אין באמשרותי להוסיף עמודים שכאלה, אולי תפנה לתפוז בבקשה להוסיף עמודים אלו. הכי קרוב שאני יכול להגיע: לגבי הביקורות, אתם יכולים לפרסם אותם על עמודי הפורום ואני בשמחה אוסיף למאמרים. את יציאת הספרים אני יכול להוסיף לוח האירועים אם תתנו לי תאריכים מדוייקים.

אני יכול

לתת לך תאריך מדויק של ספרים שיצאו לא מזמן ותאריך מדויק של ספרים שיצאו ממש קרוב, אבל ספרים שיצאו עוד כמה חודשים אני יכול לתת רק את החודש...

למעלה