דף הכרויות

../images/Emo27.gifחשוב שכולם ידעו../images/Emo37.gif

פורום שלי בגלל שנוספו המון ילדות חדשות..ונוספו מלאא.. אז החלטתי שכולנו נצטרך לעזור להם ולא להתעצבן
על כול שרשור שהם פותחות אפשר להסביר להם יפה..והם יבינו ואם לא אז המנהלות יטפלו בהם וזה על פי שיקולן.. ומנהלות תשימו להם את החוקים..ככה שהם יבינוו..וממ..פה הזזדמנות שלי לקרוא לכול בנות ובני הפורום של הבויזז..וכמובן גם לחדשות..לספר על עצמן וממ..שכולם נכיר ונדע אחד על השני יותר טוב..אז ככה.. אני סתוונית אני יהיה בע"ה ב-23.11 בת 14 אני הייתי בפנימייה בלוד [בית סקנדינביה] ארבע שנים מכיתה ה'-ח'..ועכשיו אני חזרתי לבית..וממ..אני מאוד שמחה שנרשמתי לפורום הזה..כי הוא תומך ועוזר ומבין את כולם בכול שעת צרה..וממ אנחנו צריכים להיות מאוחדיםם.. שייראו כמה כוח יש לפורום הזה והוא לא סתם פורום! אני אוהבת אתכןן מאוד מאודד..ואני מודה לכול מי שעזרה לי ותמכה בי עד עכשיו משנרשמתי לפורום ועד היום..וגם למנהלות שהן תמיד פה..לעזרתנו.. ומעדכנות אותנו בכולל מגיע להם
ענקית בשם כולם! ולחדשות שבפורום או לסתם ככה מי שרוצה ת'אייסי שלי: 287352113 נדבר ושיהיה לכולם שבת שלום ונעימה :][:

purple rose

New member
דף הכרויות

זכויות לסתוונית
אז מי שלא מכיר אותי אני ניצן ואני בת 18 גרה בזיכרון יעקב סיימתי ללמוד חחח ואממממ זהו
שרשרו לכאן פרטים עליכם

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאניי..

כאילו מה לא הבנתי.. כמו תעודת זהות??? כאילו:שם וכו'?

לפי דעתי הדף הזה זה ממש יתררון

כי אני אוכל להכיר את כולכם. גילי&יום ראשון בת 13&חולון&חולה על התחת של אדם אי סי קיו 251102646

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

קוראים לי ספיר אני בת 12 (עוד מעט) ואני גרה בראש העין.. אייסי:193672212

אני =]

לינוי בת אממ עוד שלוש או ארבע חודשים אני בת 15
.. אני מאשקלון ועולה לט' אממ זהו נראה ליי האא ושמתי לב שיש מלא חדשות אזז .. 342898522 =]

אני חדדשה פפה../images/Emo8.gif

אממ .. קוראים לי ריקי אני עולה ל-ח' אני בת 13 ואנני מאוההבת בגיממבויייז ! ומי שרוצה אייסי -200635489 ושין - http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=171770 חח אוההההבבת -ריקוווש- ----------------- וגיימבויייייייז יפיםם שלללליי ?
אנני מטורררפפת עליכככם !
אדמוווששללי וערנווושללליי?
אאאניי פשוווט מאוהההבת בככם

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo41.gif

ספיר
12
ראש העין
מתה על אושייי
אייסי:193672212
השתלבות מהירה!

לולי 12

New member
אני =)

קוראים לי שרית (לא יודעת מאיםפה הבאתי את הכינוי הדפוק הזה..) חחח בת 15 מנס ציונה חולה שרופה מתה דלוקה בקיצור מעריצה את הגיים בויז המושלמים האלו... אני לא חדשה פה אבל בכל זאת אני רוצה להכיר מפה עוד ילדות... אה... אייסי: 340916814 וסורי על החפירות חח

OoO VeReD OoO

New member
אני..

קוראים לי ורד בת 13 ו-9 חודשים מחדרה (עולה ל-ט') אי סי למי שרוצה: 309241451

../images/Emo20.gifביחושית../images/Emo20.gif

אני דילבוש אבל יותר טוב===>ביחושית בת 15 עולה לט' מקריית חיים אוהבת הכי בעולםםם את ביחושלמותת איי סי===>289539227 שין===>398271 אמ.... ומתה על הפורום הזההההה פורום 1417===> שליטה של מושלמות

טוששש

New member
../images/Emo221.gif אני :)

קוראים לי נטלי אני בת 15+ מנהריה. אני עולה לכיתה י' בעזרת השם,לומדת בעמל
חחחח אייסי למי שרוצה-314821847
מממ זהו נראה לי

אני =]

לינוי, 12 וחצי עולה ל-ז' מירושלים שין- 241841 [עיצוב של היאפיםם שלנוו אז.. גיבוו חעחעחע]

טוולי

New member
אני :]

טל,16+ עולה לכיתה 'א:] מנהריה, שין:111096:] אווהבתת את שרונית=P ומכורה לעברי לידר,:]

למעלה