סתוונית סנדלר
New member
../images/Emo27.gifחשוב שכולם ידעו../images/Emo37.gif
פורום שלי בגלל שנוספו המון ילדות חדשות..ונוספו מלאא.. אז החלטתי שכולנו נצטרך לעזור להם ולא להתעצבן
על כול שרשור שהם פותחות אפשר להסביר להם יפה..והם יבינו ואם לא אז המנהלות יטפלו בהם וזה על פי שיקולן.. ומנהלות תשימו להם את החוקים..ככה שהם יבינוו..וממ..פה הזזדמנות שלי לקרוא לכול בנות ובני הפורום של הבויזז..וכמובן גם לחדשות..לספר על עצמן וממ..שכולם נכיר ונדע אחד על השני יותר טוב..אז ככה.. אני סתוונית אני יהיה בע"ה ב-23.11 בת 14 אני הייתי בפנימייה בלוד [בית סקנדינביה] ארבע שנים מכיתה ה'-ח'..ועכשיו אני חזרתי לבית..וממ..אני מאוד שמחה שנרשמתי לפורום הזה..כי הוא תומך ועוזר ומבין את כולם בכול שעת צרה..וממ אנחנו צריכים להיות מאוחדיםם.. שייראו כמה כוח יש לפורום הזה והוא לא סתם פורום! אני אוהבת אתכןן מאוד מאודד..ואני מודה לכול מי שעזרה לי ותמכה בי עד עכשיו משנרשמתי לפורום ועד היום..וגם למנהלות שהן תמיד פה..לעזרתנו.. ומעדכנות אותנו בכולל מגיע להם
ענקית בשם כולם! ולחדשות שבפורום או לסתם ככה מי שרוצה ת'אייסי שלי: 287352113 נדבר ושיהיה לכולם שבת שלום ונעימה :][:
פורום שלי בגלל שנוספו המון ילדות חדשות..ונוספו מלאא.. אז החלטתי שכולנו נצטרך לעזור להם ולא להתעצבן