דף-הדמות המושלם

The DDM

New member
דף-הדמות המושלם

תגובות, הערות ומי שיכול ... ציון מ1 עד 10 ד"א אני יודע שאין את הקטע הזה של שילוב CLASS זאת אומרת דמות שהיא 3 לוחם 6 קוסם כי אני לא משתמש בזה וזה מיועד לי אבל אני מכיר הרבה שלא משתמשים בזה אין גם רשימת קסמים ותכונות מיוחדתות למקצוע ספציפי כי זה שונה לכל שחקן. בברכה השה"ם האפל!

The DDM

New member
ורק שתדעו

דף שלוש אמור ליהיות האחורה של דף אחד ועשיתי בניהם רווח בשביל שתוחלו לדחוף תדף לעוד סיבוב במדפסת. אם זה לא הולך לכם משום מה אפשר תמיד להשתמש במהדק סיכות!

magnus the red

New member
13 משבצות לנשקים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח... אהבתי.... מה הדמויות שלך סוחבות בדיוק? is that a gun or a sword or an axe or a mace or a dagger or a flail or a lance or a hammer or a staff or a club or a knife or a katar or a spear or a katana or a javelin or a bow or a crossbow or a or a pike or a halberd in your pocket, or are you just happy to see me?

ד ג י

New member
לי היה חסר בדף...

ההשפעה של כל תכונה למשל בדפים שאני משחק איתם יש לי מקום לכתוב כמה כושר עש לך ואז גם כמה נק"פ זה מעלה ועוד הרבה דברים

The DDM

New member
יש את זה! בערך

יש את התכונה ומקום לבונוס לדוגמה עם יש לך בבונוס של הזריזות שלוש אז זה מוסיף שלוש לדירוג שריון (הפלוסים הקבועים)

DDN

New member
התאכזבתי קשות.

אמנם עיצוב יפה, אבל. . . .איפה הנוסחאות שיעשו הכל בשבילך? חזור ללוח השרטוטים נערי הצעיר. תביא לנו משהו מוגמר.

למעלה