דף אינטימי שלי..

דף אינטימי שלי..

מאז שזוכרת את עצמי..סוחבת אותה.. את הסקפטיות את הרגשי נחיתות.. מאז שזוכרת את עצמי..מסתכלת על האנשים על כל מה שקורה סביב.. והכל נראה לי גבוה יותר..לי.. ולי.. אין ספק שהכל בה מאותו חוסר הערכה עצמית או חוסר פםרגון או תמיכה או כל מה שלא היה.. שפשוט לקח לי כלכך הרבה זמן להגביה את עצמי..להעמיד אותי במצב כזה..שארגיש שווה.. <משהו שמניסיון כילדה..לא מחסירה מילדי ולו ליום אחד..את הגאווה הגדולה שלי מהם ואת הערכה והביטחון בהצלחתם.. להם לא יהיה את הבדלי הגובה האלה..> התהליך לא קל.. והוא מגיע לכל תחום בחיים ולכל רבד ולכל מגע בין אנשים ועם אנשים.. בתחום המיקצועי בתחום הבנזוגי..ובכלל. ואתם יודעים להסתכל על העולם בצורה כזו..זה משתק כל איבר בגוף..שום כלום כמעט לא נשמע לפקודת ביצוע.. ואז הבריחה היא הדרך שהיתה מוכרת לי.. ויש כלכך הרבה דרכים ומקומות לברוח בהם..העיקרי שבהם זה להישאר בגבולות המוכרים לי..ומה שנשאר להאחז בו זה החלום וחהדמיון< כלי נהדר כלי מתוחכם..> עכשיו.. אחרי שיכולה להרגיש שווה בתוך כולם עם כולם.. שווה במה שלי יש להציע לתת ..שווה בתחושה שווה עכשיו שלפעמים נדמה שאחרים רואים בי ואותי בצורה שאני עדיין לא רואה.. עכשיו שהדרך צועדת קדימה..לעבר הגשמה עצמית לעבר המוכנות הזו לפתוח מעגל.. עכשיו שלספקטיות יש עדיין קול בתוכי אבל חלש חלש..שמהר מאוד נחלש.. כל הגוף.כל הלב..כל מה שיש בי שהיה אגור מפחד לצאת..שמה אולי.. אולי יצליח אולי זה ידרוש עוד הרבה כח..אולי..זה יגיב שונה.. אני כן יודעת לאן הדרך תוביל..אני לא יודעת איך..כמה..ואת מי אפגוש ואת מי ארצה לידי..יד ביד <וזה שלב שמוכנה לשלב יד ביד כבר..> אני יודעת למה..תשוקה בלתי מוסברת של צורך למשהו אחר..טוב יותר. לילה /בוקר טוב..

ואללה?

סקפטיות רגשי נחיתות חוסר הערכה עצמית חוסר פירגון או תמיכה לא יודעת מאיפה הבאת לכאן את המילים הללו..הם כל כך לא מתארים אותך..ובטח לא חלק מהאיפיונים שלך..כפי שקראתי וירטואלית על גבי המסך הזה ב 4 שנים האחרונות. ניראה לי את סתם ברגע של דיכי.. חושבת שאת מזמן כבר מצאת את השביל הנכון ללכת בו את איזה מטרה שרק את יודעת מהי.. ומקווה שלא תשתמשי יותר במילים חסרות ערך כדי לתאר את עצמך צעירה ונאיבית. כולנו היינו שם. לילה טוב

../images/Emo24.gif דגנית

הכנות שלך מרגשת הלמידה שלך והיישום עם הילדים כלל לא מובנים מאליהם, ומורידה את הכובע בפנייך על כך והתשוקה הזו, אין לי ספק שמתורגמת ועוד תתורגם למעשים - ואז הגבול הוא השמיים או הדמיון (אכן כלי נהדר)
אין גבולות מלבד הדמיון
בוקר נפלא

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gifאם יש לך מייתרים הם מיתנגנים...

יש דברים בחייםכמו זמן והזדמנות שלא תמיד ניתן להשיב לאחור... אבל כן אפשרי להניע ולנוע איתם קדימה איתם ועם התקווה 3ריך רק להאמין בערך הע3מי שלנו{שלך} והרשות לע3מך גם ק3ת לחלום
כל אלו ועוד הם מניבים את הפרי...
מחר זה יקרה לי משהו טוב אני אדע שזה גבוה, אבל ארגיש את זה קרוב
{שרון הולצמן}

כברלא

New member
הי יקרה../images/Emo24.gif

עצם העובדה שהעלית את תחושותייך על הכתב מראה ש... עשית "בדק בית", הפנמת, זה כבר לא מאיים עלייך!!!-(אחרת לא היית מעלה זאת...) יישמת- ילדים,תעסוקה,הגשמה עצמית,ראייה זוגית... כלומר: את כבר לא שם!!! אוהבת אותך

למעלה