דע את האויב ..

Uzepa

New member
דע את האויב ..

הדרך בה מתמודד הזרם הדתי עם תופעת ההומולסבית. מקבץ 'שאלות ותשובות' כפי שמופיע בעמוד הנ"ל באתר עצת-נפש. האתר מתיימר לרפא הומוסקסואלים דתיים מ 'מחלתם'.
U

tenisplayer

New member
זה דווקא די משעשע

קראתי את השאלות והתשובות בלינק שצירפת.. זה היה משעשע, אני לא מתרגשת מהשטויות האלה. בעולמנו המשוגע תמיד יהיו קנאים דתיים. העיקר שהקהילה הלהטבי"ת תמשיך להיאבק על זכויותיה.

זה לא משעשע בכלל

אולי אם זה היה מופיע באיזה סיפור פנטזיה זה היה משעשע. לצערנו, הארגון הזה פועל היום, במציאות שלנו. הרבה א/נשים סובלים מפעילות הארגון הזה. הומואים ולסביות שנתפסים בציבור הדתי, נשלחים ל"תיקון", עוברים שם חוויות איומות שמטרתן לשבור את רוחם. זה ארגון מסוכן, אלים, שכל מטרתו היא להשליט טרור על להט"ב, בעיקר בחברה הדתית. אם היה מדובר בתופעה זניחה, איש בודד משוגע שמנסה להעלות למודעות את משנתו- אולי הייתי רגועה יותר. זה לא המצב. מדובר בארגון גדול וחזק, חי מכספי תרומות נאים, כמו שרק ארגונים דתיים יודעים לגייס. גם ככה חייו של הומו דתי הם קשים מנשוא. ההתנגשות הבלתי פוסקת בין נטיות הלב והמין לבין הנטיה הדתית מערערת גם אנשים חזקים. במיוחד בחברה הדתית הצבועה, בה פשעים רבים נסלחים ומטואטאים מתחת לשטיח, אך נטיה חד מינית היא בלתי נסלחת. האיסור על משכב זכר, וההומופוביה מפומפמות לציבור הדתי בתפילות, בהרצאות ובהתכנסויות שונות (יחד עם "צניעות", שמירת שבת ושאר כללי ברזל שנועדו לשמור על החברה הזאת מדוכאת). בעוד ש"לא תרצח" נשכח אי שם מאחור (אולי פעמיים בשנה, בקריאת הפרשה הרלוונטית, דנים בו), את הפסוק "וְאֶת-זָכָר--לֹא תִשְׁכַּב, מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה: תּוֹעֵבָה, הִוא" טורחים להדגיש כאילו לפחות מדובר בדיבר האחד עשר. אני מסכימה עם המשפט האחרון שלך- העיקר שנמשיך להיאבק על זכויותנו. זה לא סותר, להיפך.

למעלה