דעתם על רולר מסוג..

oscar

New member
דעתם על רולר מסוג..

K2 דגם: VO2 MAX אני מעוניין לקנות השבוע. רציתי לדעת אם למישהו יש את הדגם הנ"ל והאם הוא מרוצה אם יש לכם המלצות טובות יותר בסביבות התקציב הזה (עד 1200 ש"ח) אודה לכם. לילה טוב.

נתן.ל

New member
הדגם עצמו הוא לא רע

דגם יחסית חדש של K2 ולא מהזולים שבהם. מה שאתה צריך זה רק להתאים את הנעל לרגל ואתה חופשי לצאת לדרך
אם אתה מחפש דעות לכאן או לכאן על הדגם הזה אז אתה צריך להבין שלכל אחד זה אינדיודואלי ומה שחשוב זה איך אתה תרגיש איתו.

לי יש ואני מרוצה מאד

אליק ומשה הזנב גם קנו את זה, וראיתי עוד הרבה אנשים עם הדגם הזה. יש אנשים שמאד מרוצים (כמוני) ויש כאלה שפחות. הנעל מאד נוחה. אם אתה רוצה מידה 40 יד שניה כמעט חדש (מאחת שהיתה פחות מרוצה) - תגיד.

oscar

New member
אני מידה 42 :)

לא נורא..
לאיזה מהירויות את מגיעה איתם ?

נתן.ל

New member
רולר זה לא אופנוע או מכונית

שאתה יכול לשאול "כמה סוגר?" יש כאלה שגם עם רולר אגרסיב עם גלגלים 50MM יכולים לתת לך בראש ויש אחרים שאפילו עם גלגלי 100 ונעל נמוכה לא יצליחו להגיע ל-15 קמ"ש. סוג הרולר עוזר, אפילו עוזר המון אבל לא המשפיע ביותר.

yoman321

New member
../images/Emo45.gif

בנוסף טכניקה נכונה יותר חשובה מכושר פיזי אבל רולר עם גלגלים גדולים ומיסבים מהירים בהחלט יעזרו למי שמהיר להפוך למהיר מאוד..
אני כבר מת לראות את סיריון נותן לך בראש עם ה4X100 שלו

Sierion

New member
צריך להחליף את המגף הימיני

אינעל אבוק, לא יכולים לעשות משהו אחד טוב...

yoman321

New member
שמעתי ../images/Emo122.gif

נו , עכשיו יש לך נעל UFS אתה אתה יכול לשים עליה פריים אגרסיב

jonish

New member
אני תומך ../images/Emo13.gif

אני נוסע מהר מאוד עם האגרסיב שלי :) אבל טכניקה זה חשוב מאוד... אני אישית די אוהב את K2 מבחינת נסיעה... זה רולר נוח ( לדעתי ) יש לי דגם ישן שלהם שאני נוסע איתו עד היום...

למעלה