דעתכן בבקשה

דעתכן בבקשה../images/Emo2.gif

איך הייתן מתנהגות כלפי אורח שנתן סכום שנראה לכם נמוך מידי בארוע שלכן? והוא אינו נמוך כלל ועיקר. האם הייתן מנתקות קשר?

לא צריך לנתק קשר בגלל הקמצנות שלו

גם לנו היה מקרה דומה,מישהו שאבא שלי היה עוזר לו המון,אדם עם המון כסף וחנויות להשכרות. אבא שלי היה מכין לו את החנויות,ללא תשלום,מסדר ועוזר לו כל הזמן,כי החנויות ליד הבית שלנו. הביא לנו 100 שקלים לארוע. מה לעשות,זה חורה נכון,אבל יותר אבי הפסיק לעזור לו.דווקא ממנו ציפינו להרבה יותר.

"זה בגלל הקמצנות שלו" - זו שיפוטיות

אבל הצגת כבייכול נימוקים. אני דווקא שאלתי (ולא ציינתי) ממקום של מי שבסבורה שכל העולם ואשתו צריך להענקי לה מתנות בסכומי עתק שאין להם רמז ולא פרופורציה לנתינות שלה..........
.

חני ב

New member
מה פתאם לנתק קשר

לא עושה עם זה דבר. אומרת לו תודה על המתנה וזהו.

liza26

New member
לא.למה לנתק קשר?

הבנתי שלאותה אישה הסכום נראה נמוך אבל הוא לא כזה בפועל, נכון? אני חושבת שהבעיה בציפיות הגבוהות ובחוסר פרופורציות

לא אוהבת את ההתחשבונויות האלו

אנשים שרושמים מה כל אחד נתן להם כדי שיתנו בהתאם. אנשים שמפתחים כעסים ועלבונות. בשביל מה "לחטט בארנק" של הנותן ולהחליט מה הוא יכול או לא יכול לתת? כל אחד שיתן "כאשר ידבנו ליבו". תודה על כך שנתנו בכלל וזהו. כל המצב הזה לא פעם מציק לי - כאשר אני צריכה לתת מתנה, בעיקר לאנשים שמצבם הכלכלי לא הכי טוב, אני חוששת, שמא אתן סכום שאחר כך הם ירגישו חייבים "להחזיר" אף על פי שאינם יכולים.

פלגיה

New member
מה זה "נמוך מדי"?

אף אחד לא חייב לי כלום, ולכן כל מי שנתן משהו - אני מודה לו מאוד, ושמחה. אני מממנת אירועים מכיסי, ולא מצפה שאורחי יעשו זאת במקומי.

למעלה