דעתכם!!!

maestr00

New member
דעתכם!!!

היום עשיתי טסט פנימי היינו 3 במכונית אז התחיל הטסט הייתי אחרון . השניים שהיו לפני נהגן במקומות פתוחים וכשהתחיל הטסט שלי הכניס אותי לכפר ערבי כל כך מעאפן תשתיות חרא . אפילו אין מקום ללכת ברגל עברתי את זה בסדר גמור והוא לא עשה שום דבר רק ישב והסתכל אבל ההפתעה הגדולה היתה שאמר לי בסוף הטסט שאתה עדיין לא מוכן!!!!! שאלתי מה טעיתי אמר לי חוסר זהירות למרות שהייתי שהיר מאד מאד והכל היה סבבה וההפתעה הגדולה למה נכשלתי ? מה אני יכול לעשות ?
 

ChilD SouL

New member
כלום.

היות ואפ'חד מאיתנו לא היה איתך בתוך הרכב, אין אנו יודעים איפה טעית ומה עשית שלא כמו שצריך, לכן גם אי אפשר לענות לך למה נכשלת - היית צריך לשאול את המורה שלך, או את הבוחן עצמו - למרות שהוא לא חייב לך דין וחשבון. יש מורים שעושים טסט פנימי חוזר למי שנכשל. ויש מורים שממשיכים בשיעורים ולחזק נקודות תורפה ומגישים לטסט חיצוני אח"כ. אין פה יותר מדיי דברים שאתה יכול לעשות. בכל אופן,
 

maestr00

New member
האם זה אפשרי לעשות טסט חצוני בלי

לעבור בטסט פנימי ?
 

ChilD SouL

New member
אפשרי.

יש מורים שמגישים לטסט חיצוני בלי שעברת טסט פנימי. היות והטסט הפנימי נועד סה"כ לבדוק את הרמה שלך והאם אתה יכול לעבור טסט בהצלחה או לא, איפה הנהיגה דורשת שיפור וכו'.
 
למעלה