חלקן בכלל לא בפוקוס גם לדעתי כתמונה ראשית עדיף לראות את הפריט על רקע אחיד כלשהו (תעשי ניסיונות ותראי מה נראה הכי טוב) ולא על הגוף. תמונה אחת לא מספיקה, את צריכה להראות את כל התכשיט. חשוב לראות למשל את הסוגר.
ובהחלט יש שיפור משמעותי, אבל אני מסכימה עם מה שנאמר כאן - אפשר לשפר עוד, זה עוד לא ממש "שם". אולי כדאי למקד את התמונות הראשיות יותר על השרשרת ופחות על הדוגמנית, ואני חושבת שצילומים בהירים יותר באמת יחמיאו יותר לתכשיטים. המילה chain באנגלית מתייחסת לשרשרת חוליות, לא לשרשרת כתכשיט - מה שאת מוכרת זה necklace, לא chain. במקום tight chain עדיף להשתמש במונח choker, כך נקראת שרשרת צמודה - tight chain נשמע כמו משהו לוחץ ולא נעים.
http://www.etsy.com/listing/67761068/red-chain לא הספקתי לעבור על כל המוצרים אבל מדיניות החזרת מוצרים ותשלומים כדאי שיהיה בפוליסיס שלך ולא בתיאור המוצר. ובסוף יש טעות כתיב Thank your for your visit! חלק מהתמונות מטושטשות. סה"כ המוצרים מעניינים, חלק מהתמונות ממש יפות, אבל כמו שרולי אמרה הייתי שמה תמונה של התכשיט לבד ואת כולו כי אין אף תמונה שרואים בה אותו בשלמותו. המון בהצלחה!!!