דעתכם

דעתכם

באמת חברים תודה, תודה, אתם אותי מרגשים,מה שכתבתי היה בלילה ובשעות אלו קצת יותר קשה ,אבל הכל בסדר אני בשליטה החיים זורמים וממשכים. ואם כבר נכנסתי, וגם קצת נפתחתי, אשתף אותכם בבעיה נוספת שלי אני פגוע גם בשמעתי אני יודע ובטוח שזה עוד מהצבא לפני המלחמה שירתי בתפקיד נהג טנק ובזמן הנהיגה היתי נתקף בדקירות חזקות (כאב חד מאוד)באוזניים קבלתי הפנייה מרופא הגדודי לבדיקות בבית חולים זיו בצפת הפנייה זו לא מומשה עקב המלחמה שפרצה ועקב פגעתי בעיית השמיעה הוזנחה ומעולם לא תבעתי את הצבא. כיום לפי ההגדרות של רופא א.א.ג אני פגוע בעצב האוזנים נזק בלתי הפיך ויש צורך למכשיר בכל אוזן(קנתי אחד כזה לפני כחמש שנים)ועד היום לא הצלחתי להתרגל מה גם שאנני מוכר ע"י כל גוף ומשרד כלשהו חברים עצתכם מה עושים? זהו אין יותר שאלות ובעיות מבטיח.

smile2life

New member
עצה לא מחייבת

שם המשחק כאן זה מסמכים השג כל משסמך שאתה יכול בנושא (בי"ח זיו - אבל אם לא נבדקת אז זו בעיה, קר"פ וכד´). אל תחסוך בדמיון כדי להשיג את המסמכים: פנה לדובר צה"ל, לרופא המשפחה, חברי כנסת וכיד הדמיון הטובה עליך. הצעד הבא הוא לשכור עורך דין טוב שינסה להשיג לך לפחות הכרה בפגיעה - למרות שאני בספק אבל נמתין לקרוא את דעותיהם של עומר ושאר החבר´ה. אני מאמין קטן מאוד בקבלת הכרה ו\או אחוזי נכות אחרי שנים רבות ובמיוחד אם לא עברת בבית החולים, זאת אומרת שאין לך חוות דעתך מרופא שקושרת את הפגיעה לשרות הצבאי

אבי חמודי../images/Emo41.gif

מה שלומך: קודם כל:אני מבקשת שתרגיש כאן חופשי!!!!!!! אתה יכול להתייעץ איתנו כמה שרק תרצה. אתה יכול לשאול כאן כמה שתרצה. אתה יכול לשתף אותנו בכל נושא שתרצה. והכי חשוב:שאנחנו בשמחה
נתיחס לזה. אז סגרנו תרגיש נוח. כי כולנו באותה סירה!!!!! לשאלתך: לדעתי כדי לך להגיש תביעה בגין האוזניים. התגייסת ללא בעיות באוזניים. עקב תפקידך הצבאי נתקפת בדקירות חזקות באוזן. תשמע: הרי יש לך נכות כלשהיא . אז בעיות באוזניים זה תוספת. חוץ מיזה שתמיד אפשר להגיש תביעה! זה לא עולה כסף,ואין לך מה להפסיד. אני במקומך: בכל מקרה היתי מגישה תביעה,אבל חשוב:שתציין את השתלשלות הארועים. שוב פעם אבי:אין לך מה להפסיד,במקרה הכי גרוע תקבל תשובה שלילית זו דעתי האישית מאחלת לך בהצלחה. נ.ב- אני רוצה לגלות לך סוד: אתה יודע שבעזרת הפורום הזה מקבלים לעיתים טיפים,והכוונה.(כך אני מרגישה בכל אופן. כי הרי לכולנו אותה מטרה והיא: 1.להתמודד עם הנכות 2.לקיים חיים תקינים על אף הנכות 3.לקבל את כל הזכויות וההטבות שמגיעות לנו ממשרד הביטחון. 4.לנצח את הנכות,ולא שהנכות תנצח אותנו
יש עוד מטרות שלא ציינתי????? אתם יכולים להוסיף את המטרות שלכם בהתמודדות

למעלה