דעתכם

oleg_kh

New member
דעתכם ../images/Emo184.gif

GMS - no rules SUN Project - paranormal סתם שאני אדע אם הטעם שלי משתלב פה או שווה ל... + המלצות בסגנון
נ.ב. MIKE אתה באר שבעי..?

ƒire

New member
הגעת למקום הנכון אחי.

יש טעם בסדר גמור. בקשר להמלצות יש פה אנשים שמבינים הרבה יותר ממני אז אני לא אתן לך סתם המלצות כדי לא לקבל בראש
.

oleg_kh

New member
../images/Emo6.gif

תודה בכל אופן
המלצתם לי פה על הדיסק של GMS ו-RAJA RAM..לא אהבתי בכלל. יש איזו הרגשה כזאת ש-2 כבדים חברו יחד ויצא להם משהו חלש ביותר. יש כמה טראקים לא רעים בכלל אבל כל השאר... דעתי בלבד.

oleg_kh

New member
אמממ

אני לא יכול למדר את עצמי או להצביע על כיוון (כי אני גם לא ממש מכיר ת´כיוונים) אבל כתבתי מה אני אוהב, תוסיפו לזה את אינפקטד (פסיכודלי), RAJA RAM..

trancelover

New member
GMS

הטראק "האגדי" שלהם לפי דעתי האחד והיחיד ARABIAN KNIGHTS ON MESCALINE בלי קשר לעבודה של דובדב עליו..

HooK

New member
oleg_kh

זה בסדר שלא אהבת GMS, אף אחד כבר לא באמת אוהב אותם... ועל זה נאמר GMS = HOLY SHIT

oleg_kh

New member
ממש לא

שים לב למה שכתבתי, את הדיסק שהם עשו ביחד לא אהבתי, את מה ש-GMS וראג´ה עושים בנפרד אני דווקא אוהב מאוד. אתה זה לא כולם

HooK

New member
שום טעות

macrophage הוא הטוב מכולם (לדעתי) הקטע שעשה לי את פאראנורמל זה הרצועה האחרונה והגאונית בדיסק שבטח כולכם מכירים....הכי טבע שיש. עוד אחד מהטובים ביותר הוא Zwork פאראנורמל איפשהו באמצע....יותר מידיי ניובי ;) סאן זה סאן..זה צריך להישאר סאן. (אבל ב-סאן)

למעלה