דעתכם על סורק HP sj4470

• פותח הנושא n_ru
  • פורסם בתאריך

n_ru

New member
דעתכם על סורק HP sj4470

מהדיון בעמוד הקודם התרשמתי מההמלצה על האפסון, אבל האם למישהו יש דעה על הדגם הנ"ל? במפרט: רזולוציה 2400X1200, רזולוציה מקס´ 9600 (ומה זה אומר?) 48 BIT (מה זה אומר?) כבל paralel+usb מתאם לשקופיות ונגטיבים ולא פחות מועיל (ולא הוזכר בדיון הקודם) OCR ההופך טקסט סרוק לטקסט "חי" והציל אותי מהקלדות מיותרות בעבר. את הדגם הזה ניתן להשיג באופיס דיפו בפחות מ-800 לעומת האפסון שלא מחזיקים שם. יצויין שאני עובדת בעיקר לדפוס. תודה למבינים

yossi_maoz

New member
לא מכיר את הדגם הנ"ל אבל

כשאומרים "רזולוציה של PPI 9600" אז קצת עובדים עלינו... מבחינת החומרה הרזולוציה ה"אמיתית" היא המספר הנמוך יותר, המספר הגבוה יותר נוצר כתוצאה מחישוב מלאכותי של תוכנת הסריקה שעבר"פירוש" מחדש על ידה - לאו דוקא איכותי יותר. 48BIT- מושג המתאר את כמות המידע הצבעוני שכל פיקסל בתמונה יכול להכיל. במילים עממיות יותר- כמות צבעים שהסורק יכול להפריד - 48 BIT משתווה כמה עשרות מיליארדי צבעים (לשם השוואה: עין אנושית יכולה להבחין במספר עשרות אלפי צבעים)

uri_a

New member
אני עבדתי איתו

סורק נחמד מאוד, מהיר מאוד, ונותן תוצאות יפות. לצרכים שלי הוא לא היה טוב, אבל לסקיצות, שימושי OCR, ועבודות משרדיות הוא בהחלט סקנר נחמד מאוד... ולא יקר..... וכמו שכבר אמרו - רזולוציה של 9600 PPI היא באמולציה בלבד, זה בדיוק (ולפעמים פחות) כמו לסרוק ברזולוציה נמוכה ולהעלות רזולוציה בפוטושופ - התוצאה: "המצאת" פיקסלים מיותרים....

למעלה