דעתכם על הסרטים

דעתכם על הסרטים

מה דעתכם על הסרט שאיפות ופחד ותיעוב בלאס וגאס אני שאיפות בכיתי בלי הפסקה ואני עדיין בוכה זה סרט עצוב ורע ופחד ותיעוב בלאס וגאס אני רואה מחר מה הציון שלכם????
ועוד הרבה

../images/Emo26.gif../images/Emo54.gif

שאיפות-סרט מצויין אבל ממש ממש עצוב. כל שנייה בא לך להחטיף למישו אחר כאפה כי הוא כ"כ מעצבן בגלל מה שהוא עשה. פחד ותיעוב בלוס אנג'לס- לא ראיתי עדיין את כל הסרט, אבל אני יודעת שזה סרט ממש מוזר...והיה קטע שדי הפחיד אותי...אבל עזבי, פשוט תראי.

שאיפות זה סרט רע?

נורא מה שהולך בפורום. סרט עצוב מבוסס על סיפור אמיתי אם לא הבנת. ביןה סרטים של ג'וני שאני הכי אוהבת. מה לעשות ככה זה בחיים. פחד ותיעוב בלאס וגאס קורע. אחלה סרט, טרי גיליאם ואני צריכים לעבוד ביחד

אני יודעת שזה מבוסס על ../images/Emo54.gif

סיפור אמיתי...וזה מה שעוד יותר מבאס. אבל בטח הם קצת ריככו את החיים שלו וגרמו לנו יותר לרחם עליו מאשר באמת היה צריך לעשות...

לא נראה לי

כי בדרך כלל שעושים סרטים שמבוססים על סיפורים אמייתים אז מגלים שם את כל הפרטים ואני מתה על סיפורים שמבוססים על המציאות ויכול להיות שאת צודקת בנוגע לזה שהם ריככו את זה טיפה

כי אמרת שניסו לרכך וזה לא נכון

וזה זלזול בעבודה של הבמאי ובג'ורג' יאנג עצמו ג'ורג' לא היה אדם רע הוא לא רצח אף אחד, הוא רק רצה לשמח את הבת שלו.

לטא זלזלתי פשוט מי שהיא

כתבה ויכול להיות שצדקה ויכול להיות שלא ומה הקשר של טד?? וג'ורג' לא היה רע הוא פשוט ניסה לשמח את כולם

איך את יודעת? ../images/Emo54.gif

כאילו, לא שאני אומרת לך שבטוח אני צודקת. יש הרבה סיכויים גם שלא. ואני לא מזלזלת באף אחד. אני פשוט אומרת שנכון שהוא לא עשה שום דבר רע ולא רצח אף אחד. אבל הקטע שברור שאם מספרים את הסיפור בערך מהנקודת מבט של ג'ורג' אז משום מה שזה יציג אותו בצורה קצת יותר טובה. כאילו, אני מודה שזה אפילו ריכך את המחשבות שלי לסוחרי סמים. ואני יודעת שהוא עשה את זה בשביל הבת שלו, אבל זה רק בסוף הסרט. אני מדברת על כל החיים שלו. שזה הציג לנו אתז ה כאילו באמת לא הייתה לו ברירה להיות סוחר סמים ושזה הדברי היחיד שהוא היה בו טוב. אז זה לא נכון. כי כל בנאדם יכול לעסוק בתחום אחר ולאו דווקא בסמים. אפילו בתחום שלא מביא כל כך הרבה כסף. כי עדיף לחיות בלי הרבה כסף מההתחלה מאשר להתמכר לכל העסק הזה ולהסתכן בלהכנס לבית כלא. וזה מה שאני אומרת, שהם הציגו לנו את זה ככה שזה נראה לנו נכון, לפחות הכי נכון בשבילו.

אני חושבת שככה בעיחקרון ../images/Emo54.gif

עושים כמעט בכל סרט אמיתי. כי בטח עשו לנו את זה ככה שאנחנו נזדהה איתו ונרחם עליו והכל. אבל במציאות זה בטח היה אחרת. כאילו, אני התחלתי להתעצבן שהבת לא ביקרה אותו עד עכשיו, אבל בעיקרון, אני מתעצבנת כי אני כאילו רואה את זה מהצד ובכלל בסרט, שגורם לנו לחבב אותו יותר. מעניין אותי אם הבת האמיתי ראתה את הסרט הזה ואם כן איך היא הגיבה...

Runaway Train

New member
לא נכון

לא מגלים את כל הפרטים ולא נכנסים עמוק אל תוך העובדות אחרת זה היה מוזר ארוך מייגע ובלתי נתפס סיפרו את הסיפור כמו שצריך ואף אחד לא ניסה לרכך ,זה היה מנקודת המבט של ג'ורג' בכלל:|

למעלה