דעתכם על המחשב

eitansi

New member
דעתכם על המחשב

האם הרזולוציה של המסך טובה? יצרן : Lenovo דגם : T60 מעבד : Intel Core 2 T7200 מהירות : 2.0Ghz זיכרון : נפח סטנדרטי : 1024MB נפח כולל מתנה במבצע : 2048Mb מהירות זיכרון : 667MHz חריצי זיכרון פנויים : 1 חריצי זיכרון נגישים : 2 קיבולת זכרון מקסימלית : 2GB איחסון : גודל דיסק : 120GB כוננים : DVD Multi Burner מסך : סוג : TFT WXGA גודל : 15.4" רזולוציה : 1680x1050 תקשורת : Yes : Bluetooth Yes : WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך : ATI Mobility Radeon X1400 זיכרון כרטיס מסך : 128MB יציאות : 3xUSB 2.0 : USB Yes : RJ-11 Yes : RJ-45 מערכת הפעלה : Windows Vista Business ממשק אנגלי נתונים טכניים : משקל : 2.3 ק"ג סוללה : 6Cell Lithium-Ion משך סוללה : 3.6 שע' תוספות מיוחדות : קורא טביעת אצבע אחריות ושירות : משך האחריות : שלוש שנים סוג האחריות : מעבדה סוללה+מטען : שנה אחריות

יאיר B

New member
אין ספק שזה מחשב טוב. סדרת ה-T היא אחת הטובות

בעולם. לגבי הרזולוציה: לדעתי היא מאוד גבוהה למסך 14". האותיות במעבד תמלילים עלולות להיות קטנות מאוד (מציע להתנסות ברזולוציה כזאת לפני הקנייה).

eitansi

New member
תודה יאיר

לפי מה שאני מבין הרזולוציה במפרט היא המקסימלית ותמיד יש אפשרות לשנות לרזולוציה נמוכה יותר. האם אני צודק? לא מצאתי מקום בו ניתן לראות את המחשב בתצוגה ולהתרשם ממנו, ולכן אני מתלבט.

Jan22

New member
כן ,אין בעיה לשנות תצוגה. רק שוב ,שים לב

שמדובר במסך של 15.4 ולא 14/15 שאנשים ''רגילים'' אליהם. זה מסך רחב ,ולא כל האנשים מתרגלים לדבר כזה כל כך מהר. מאוד מומלץ שתראה מקרוב על מה מדובר.

eliel11

New member
יש טעות במשקל

אין מצב שזה 2.3 קילו. בקשר למחשב. זה מחשב חייתי ביותר אבל לא ראיתי מה המחיר... רזולוציה גבוהה זה תענוג כשרואים סרט, משחקים משחק או עורכים סרט\תמונות\עובדים על גרפיקה כלשהיא. (זה מחשב שמיועד לדברים כאלה) אבל, כשכותבים תגובה בתפוז אז זה "קצת" פחות נוח כי האותיות הופכות לנמלים על המסך. הכי פשוט, כשאתה גולש\קורא שים את הרזולוציה על נניח 1280X800 (או מה שנוח לך, רק דע שרזולוציות מסוימות יעוותו את הטקסט\מסך) וכשאתה רואה סרט וכו תשים את הרזולוציה על מקסימום. רק כמו שאמר jan חושב ממש לראות מסך רחב בעיניים. אני מכיר לא מעט אנשים ששונאים את זה ולא מעט אנשים שלא סובלים מסך רגיל..

eitansi

New member
כנראה שזה באמת המשקל

המחיר נע בין 10 ל-11 א' ש"ח תודה

comet9

New member
תראה,

ברזולוציה הטבעית של המסך אתה אמור לראות הכי טוב. מכיוון שזה מסך רחב הרזולוציה בהתאם. ברזולוציות נמוכות יותר העיוות יהיה משמעותי. זה עניין אינדבדואלי, יש מסכי 15.4" עם רזולוציות יותר גבוהות והרבה אנשים יכולים להסתדר גם עם זה.

למעלה