דעתי היא שהליגה באמת מעניינת מאוד השנה, אבל חוסר יציבות זו בעיה.
קשה לי לראות קבוצה שמנצחת 20-30 הפרש ושבוע אחר כך חוטפת 20-30 הפרש כאילו כלום.
יש המון up and down בקרב כל קבוצות הליגה מלבד מכבי ת"א שמנצחת בקטן ומפסידה בקטן.
מכבי חיפה כרגע הכי מהנה לצפייה וברור לי שלפחות 2 מההפסדים שלהם הגיעו בגלל עומס משחקים מוגזם.
הפועל אילת הביאה זרים פחות טובים מאלו של שנה שעברה ולכן אני חושב שהיכולת שלהם בינתיים די משקפת את רמת הסגל.
מכבי ראשל"צ שווה יותר מהמיקום שלה ואני מאמין שהיא תגיע למרכז הטבלה תוך משחק או שניים נוספים.
אשדוד באמת פח אשפה והם יירדו השנה.
הפועל ת"א קבוצה אפורה מאוד, בעלת כלים התקפיים מוגבלים אבל מלאת רוח קרב ולכן המשחקים שלהם מעניינים גם אם הסקור מזעזע.
להפועל י"ם ונס ציונה יש פוטנציאל ענק השנה, אנשים לא מבינים כמה שלי"ם יש עומק נפלא והם מרכז רכז טבעי איכותי אחד מקבוצת יורוליג.
נס ציונה מחזיקים השנה חוליית זרים מדהימה! ביחד עם טל דן בעונה הזויה ומאיר טפירו הבלתי נגמר, זה מתחבר למשהו יפה.
חסר להם עוד ישראלי איכותי לדעתי אבל למרות סגל קצר, השישה-שבעה שחקנים הבכירים שלהם הם פגיעה בול ובארץ זה מספיק.
גליל וחולון קבוצות פרווה, לא לכאן ולא לכאן.. מאמין שהן ישייטו במרכז הטבלה עם הפנים לתחתית לאורך כל העונה אלא אם יבוא זר אדיר וישנה הכל.
בכללי באמת ליגה טובה ולדעתי בסופו של דבר הקבוצות שילחמו נגד ירידה כשנגיע למחזורי הסיום, אלו אשדוד, חולון וגליל.
ראשון עלולה להיסחף לשם אם כי יש להם שלושה ישראלים צעירים שמשחקים טוב השנה ועכשיו יש להם גם זרים נורמליים.
השמינייה שתהיה בפלייאוף תורכב לדעתי מהפועל ומכבי ת"א, מכבי חיפה, אילת, י"ם, נס ציונה, נתניה (או ראשון) ובני הרצליה (עוד קבוצה שפגעה נפלא בזרים, שמחזיקה תמהיל נפלא של ישראלים צעירים וותיקים שכולם טובים מאוד מקצועית וכמובן שיש להם את אפי על הקווים וזה תמיד שווה כמה ניצחונות).
מה שמשאיר למאבקי הישרדות את אשדוד, גליל, חולון וראשון (או נתניה).