דעתכם/ן

ליאהה

New member
דעתכם/ן ../images/Emo92.gif

האקס לא כלכך מסתדר עם כווול הילדים ..(3) והוא לא רוצה לקחת אותם ביחד לסופישבוע.. ואני נוטה שלא להסכים..(רוצה שיהיו ביחד) בחופש הוא הפריד בינהם ואני יודעת שזה היה להם קשה מה דעתכם/ן??

א ש לי

New member
אמממ....

בחופש הפריד בינהם... כמה זמן היו אצלו? בני כמה הם? ואם באמת קשה לו? אז בהחלט אפשר לתת זמן פרטני לכל אחד מהם בגדול? פשוט חבל, אבל מובן.

d a n i e l s 5

New member
דעתי כדעתך..

אין סיבה להפריד אותם , במיוחד שאת גם יודעת שזה היה להם קשה. שילמד להסתדר, "הם" כל ה-3 גם הילדים שלו .

ליאהה

New member
עיצה מנקלעת...

האקס רוצה לקחת לשבת רק את הבת ללא האחים אני ממש לא רוצה לשלוח אותה לבד כי אני יודעת שיהיה לה קשה. בהסכם כתוב שהוא יכול לקחת את הילדים כל שבת שניה, האם מבחינה משפטית אני יכולה שלא לתת לו את הילדה לבד? תודה..

strz

New member
עזבי את המשפטית. לכו להכוונה הורית.

ילדים צריכים קשר לא מלחמות בבתי המשפט. הכוונה יותר זול ובריא מעו"ד.

ליאה

אין לי מושג בני כמה האחים של הילדה - אבל אם המדובר במקרה חד פעמי שבו האב רוצה להעניק תשומת לב בלעדית לבת, לא נראה לי שזה אמור להיות בעייה. אבל - אם הקטע שלו זה לקחת רק את הילדה בכל פעם תוך התעלמות מוחלטת משאר הילדים, ונראה לך שזה לא לטובתה ולא לטובת האחים שלה, תנסי לדבר עם האב ולהסביר לו את עמדתך, במידה ואין לכם יכולת התדברות, את יכולה לפנות לבית המשפט בבקשה מתאימה ולהסביר את טובת הילד/ים.

אצלי

הוא אבא משתדל ומשקיע, בחופש היו אצלו המון, ודי הורגש הקושי שלו, בנוסף לעובדה שבחופש הילדודס יוצאים ממסגרת ומרגישים שיכולים להתפנק ובאמת אפילו לי היה קצת קשה. למרות שההסכם קבע כי הם צריכים להיות אצלו, ולמרות שלא הסכים להשתתף בקייטנות, חלק מהחופש הסכמתי להפריד ביניהם ואחד היה אצלי ואחד אצלו. חושבת שהם הרוויחו יותר, כל אחד מהם זכה לזמן נטו ואיכותי יותר. וכולנו היינו הרבה יותר רגועים. בהחלט ממליצה לך ללכת בדרך ששמה את טובת הילדים במקום הראשון גם אם זה דורש ממך לפעמים לבלוע צפרדעים שמנות. משפטית, ממש לא! תשאירי את זה באמת לסוף כשכבר אין מנוס. וגם אז, לא בטוחה שתצאי נשכרת. חישבי על הילדים ועל טובתם וזיכרי שתחושות הבטן שלך כאמא , הן ורק הן יהיו טובות עבור ילדייך, בהנחה שאת מצליחה לשים כעסים בצד ולחשוב בריא על טובת הילדים. שיהיה בהצלחה יודעת שזה קשה, אבל שום דבר לא קל

פברואר68

New member
צחוק בלב....כשמך כן את .....

חושבת מחשבות בריאות בלב ומוציאה אותן החוצה ובגלל אנשים כמוך אני עדיין כותבת וקראת פה בפורום כן ירבו תגובות בריאות חכמות ועיניניות נהדר .................

פברואר68

New member
יש לעשות את מה שהמציאות מאפשרת...

ואם המציאות מאפשרת יחס אבא לילד אישי כל פעם עם ילד אחר וזה מה שטוב לאבא לאורך זמן אזזזזזזזזזזז זה מה שרצוי גם לילד ללכת ראש בראש מיותר..... לחנך ולאלף אותו לעשות רק לפי הדרך שלך...............מיותר הכי טוב לשתף פעולה ולהבין שיש דרכים רבות ואיכותיות ויצירתיות לבנות ולשמר קשר אבא ילד מבורך ואיכותי ......ושונה ממה שהייתם רגילים קודם.... רצוי לתת הזדמנויות ולהפסיק להתנגד לשינוי..... בהצלחה הילדים יהנו מכך מאוד......אני בטוחה בכך תנסי

ליאהה

New member
הענין הוא שהילדים רוצים להיות ביחד

במיוחד לאור העובדה שאביהם התחתן ויש לו עוד תינוקת וגם ילדה של אשתו אז כשהם ביחד יש להם תחושה של חיבור. לכן אני מתחלבטת.

פברואר68

New member
הבנתי שהילדים רוצים.....אבל

אנחנו לא יכולים תמיד לתת להם כל מה שרוצים במינון שרוצים והדרך שרוצים תני הזדמנות לעשות קשר אבא ילד בדרך שאבא שלהם מציע ....אינני מצליחה להבין מה פסול בבקשה הטהורה שלו כעת יש לו משפחה חדשה וצרכים שונים ומוצאים את הדרך לשלב בין הילדים ובין בת זוגו החדשה והתינוק ואין כל פסול בכך להפך מבורך שלכל אחד יקדיש זמן אישי נראה לי שרצוי לפעול בגמישות ולא בנוקשות לעשות שינוי מחשבתי.......בהצלחה תזרמי תזרמי

פברואר68

New member
לחשוב זה תהליך בריא אין סיבה טובה

לעצור מחשבות כדרך התמודדות למציאת פתרונות ........גמישות זו מילת מפתח שיש להקדיש לה מחשבה תני הזדמנות אל תפחדי תתעודדי

פברואר68

New member
אבא זו מילה חיובית מאוד...תחשבי

על זה ואל תתעקשי על הדרך המוכרת......נסי משהו אחר תקבלי את הרעיון שלו לתקופת ניסיון......של מספר חודשים

L o v e M e1

New member
ההתלבטות שלך לגיטימית לחלוטין

ואם בטובת הילדים עסקינן, מן הראוי שיהיו ביחד. כמו בבית כשהם איתך, כך בבית של אביהם. איזו הרגשה מקבל ילד כשיודע שאביו מעדיף לקחת רק אחד או אחת מהם? איזו הרגשה יש לילדים שאביהם מגדל כל השבוע בת של אשה אחרת והם צריכים להסתפק בהרבה פחות אבא? ומדוע שלך לא תהיה אפשרות לסופשבוע פעם בשבועיים בלי ילדים? רק בגלל שיש לו כבר זוגיות חדשה ולך אין את צריכה "לזרום לזרום" כמו שדורשים ממך כאן? אולי האב צריך ללכת להדרכה הורית על מנת לדעת איך לשלב את ילדיו עם ילדתה של בת זוגו והתינוקת המשותפת ולחיות כשמשפחה מורחבת למען עתיד טוב יותר של כולם.

Netta79

New member
קצת קשה אז נשברים?../images/Emo8.gif

את עם שלושתם כל הזמן ... קשה באימונים קל בקרב , שישגעו אותו קצת ... ולך יהיה סופ''ש חופש!!! תבלי!!!
~נטע

למעלה