דעתכם למי שבא

anabell1

New member
דעתכם למי שבא

לפני חודש וחצי הכרתי בחור באיזה באר ויצאנו בערך שבוע כמעט כל יום בידיעה שאחרי שבוע הוא טס לחודש. היה שבוע מדהים ממש נהנינו, הוא כל השבוע אמר לי שאני בטח אשכח אותו כשהוא יהיה שם, חיזר אחריי בטירוף. ביום הטיסה שלו היה לי אירוע והוא עשה מסיבת פרידה באיזה באר, הבטחתי לא שאבוא להיפרד ממנו אחרי האירוע. במהלך האירוע דיברנו והוא ביקר אבוא כבר, ולבסוף באתי כדי להיפרד ממנו, היינו יחד בבאר, שתינו, השכרנו והיה כיף. אחרי כמה זמן ידידה שלו באה אלינו ואמרה לו שהיא הולכת הביתה אז הוא אמר לי שהוא הולך להיפרד ממנה וכבר חוזר. אחרי עשר דקות שהוא נעלם לי התחלתי לחפש אותו בעיניים ופתאום קלטתי אותו מתנשק איתה צרפתית, לקחתי את הדברים שלי ובאתי ללכת, הוא בא אליי והתחיל להגיד לי שאני לא מבינה מה קרה אמרתי לו שמגיע לו סטירה והלכתי, הוא לא יצא אחריי ואחרי כמה דקות שלחתי לא הודעה שהוא מניאק, הוא ענה לי שלא נתתי לו הזדמנות להסביר, היו דמעות, אבך לא אכפת לי אז ביי. עניתי לו שזה לא מצדיק להתנשק מולי עם מישהי אחרת ולא בדיוק ראיתי אותו רודף אחריי כדי להסביר לי. והוא טס. מה אתם חושבים הקטע שלו?

Calabasa

New member
היי anabll

את האמת? שהוא לא ראוי בשבילך. חסר בחורים? זה גבר שאת רוצה להמשיך איתו את חייך? אני בטוחה שאת מספיק בוגרת כדי להבין שזה לא יוביל לשום דבר. אין סיכוי שהוא יהיה נאמן לך בעתיד. תחתכי עכשיו כל עוד שזה טרי.

דעתי היא..

שאל לך להסס כלל...שישאר היכן שראית אותו כנראה ששם מקומו.. ומצאי לך בחור שיאוהב אותך יותר מגופו.... אין לך מה לחפש עם בחור שדקה איתך ושניה אחרי הוא עם משהי אחרת... ביננו את יודעת שזה לא זה... תאמיני לי לא חסר כלל בחורים .. זרקי אותו כל עוד נפשך בך.. דעי שהוא לא שווה אפילו מחשבה אז..יקירתי צאי למסע אחר... בהצלחה..!!!

איך אומרת ורדה רזיאל ג'קונט?

תזרקי אותו מאמי עכשיו לפני שיהיה מאוחר!!!!!! הוא לא שווה יחס נוסף.

תותס

New member
אז דעתי היא

שיש מצב שהוא באמת לא אמין אבל יש גם מצב שזאת בחורה שהיה לו איתה משהו והנשיקת פרידה הפכה לנשיקה רגשית שלפני הנסיעה. יכול להיות שהאלכוהול גם השפיע. אני מציעה לך (אם את עדיין ממשיכה לחשוב עליו כשהוא חוזר) לתת לו הזדמנות להסביר. שום דבר בחיים הוא לא שחור לבן. בהצלחה!

אני קצת לא מסכימה

עם הדעה הזו אין מצב שבחור שאוהב משהי.. ויגרר לנשיקה לוהטת עם משהי אחרת ...נשיקת פרידה זו נשיקת פרידה.. ולא נשיקה צרפתית.. כאילו מה הקטע ????? ועוד מול עיניה שך חברתו...משהו לא מסתדר לי. אני יודעת שזה פשוט לא במקום!!!!

תותס

New member
את צודקת אבל...

יש לזכור שהוא לא אהב אותה עוד - הם היו בייחד רק שבוע - זאת לא הייתה מערכת יחסים עדיין.

מיותר לחלוטין הרי זה אפילו עוד לא

התחיל הקשר הממשי בינהם. לא יודעת למה אבל משום מה ניראה לי שהסיפור הזה אם יתמשך יגרום להרבה כאבי לב. אז למה להיכנס מראש לדבר שיכול לעשות רע? במיוחד שיש סימנים שזה יהיה רע.

מסכים עם רוב הבנות כאן

אם בזמן החיזור, כשההתלהבות עוד בשיאה,הוא לא עומד בפיתוי. כשההתלהבות קצת תשקע וזה קורה, הסיכוי שישאר וישקיע נראה לי קלוש. אם את רוצה שיעריך אותך,עזבי אותו. ובמקרה שבכל זאת החלטת לתת לו צ'אנס(לא מומלץ), תני לו לעמול קשה עד שיזיע עצמו למוות(סתם ביטוי) תני לו להשקיע.

אוסה

New member
ואם רק היא הרגישה את החיזור?

והוא לא באמת חיזר? אולי היא פירשה את התנהגותו באופן שונה שהוא התכוון? חשבתם על זה ?

היא סיפרה ש"חיזר הטירוף"

אין פ מקום לספק. ובכל זאת, כתבו לה שהיא לא צריכה לחזור אלא לוותר. אם הוא לא חיזר אז זה הפיתרון המושלם.הרי בכל מקרה הוא לא יתאמץ לחזור.

למעלה