דעתכם - לכאן.

AlanisJunkie

New member
דעתכם - לכאן.

במשחק שרוית המציאה היו כל מיני אנשים שראו שאלות והתעצבנו על הניסוח או מה שזה לא יהיה. לדוגמא, עידן התעצבן כששאלתי האם אלאניס מופקרת או תמימה מפני שהיא יצאה עם גברים מבוגרים בגיל 14. אז זה המקום להגיב לכל הדברים שנמנעתם מלהגיב להם כדי לא להרוס את השירשור. ודרך אגב, עידן, כתבת שלאלאניס לא הייתה ילדות וניתחת אותה כמו פסיכולוג. אתה לא יודע עליה כלום חוץ ממה שכתוב ומצולם, אז מי אמר לך שלא הייתה לה ילדות?

Rוית

New member
אני רק רציתי להבהיר משהו בקשר

לשאלה ששאלתי.. ששאלתי אם אתם מעדיפים להיות נגנים בלהקה שלה לתמיד או חבר\ה שלה אבל בלי לדעת את העתיד, לא התכוונתי שאם נגיד מישהו לא יודע לנגן אז הוא לא יבחר להיות בלהקה, אני התכוונתי שהבחירה היא בעצם אם להיות איתה בקשר תמיד, ולהיות חלק מאקסטזה שהולכת על הבמה-כל פעם, או להיות חברים שלה ואז בעצם לא לדעת אם ילך בינכם ואם בכלל תשארו יחד.. זהו סתם רציתי להבהיר כי עניתם שהייתם מעדיפים להיות חברים שלה כי אתם לא יודעים לנגן.. חוץ מזה לדעתי הלך אחלה המשחק, כל פעם אנחנו נפתח משחק כזה לרענן את הפורום (כולכם מוזמנים לעשות את זה מתי שתרצו!!!)

moriss

New member
יוסי, זה היה בצחוק!!!!

מה שאמרתי על זה שתיזהר לקרוא לה מופקרת, אל תיקח את זה קשה!!! חוץ מזה שבקשר לזה ש"החלטתי" שלא הייתה לה ילדות, אני חושב שלכל אחד שמתפרסם בגיל כל-כך צעיר חסרה באיזשהו מקום ילדות, תחשוב על הלחץ שמופעל עליה בתור ילדה מפורסמת, אני גם לא חושב שיש זמן לילדים מפורסמים לשחק, או לעשות דברים אחרים שילדים "נורמלים" בגילם לעשות, אז לדעתי כל ילד שמתפרסם בגיל צעיר אין לו ילדות! הם גם מתבגרים מהר בגלל שהם נכנסים ל"עולם המבוגרים" וזה דורש מהם להיות יותר רציניים, יותר אחראים ויותר בוגרים.

למעלה