דעתכם חשובה לי

• פותח הנושא tcl
  • פורסם בתאריך

tcl

New member
דעתכם חשובה לי

להודעה זו מצורף קישור לדף אינטרנט שעוסק בהאקינג הדף הוא חסר גרפיקה בינתיים כי עדיין לא העלתי אותו לאתר וכך גם הקישור בסוף לא יעבוד אנא שימו לב שאני תומך בהאקרים בעלי כובע לבן (white hat hackers) האם אני צריך לשנות או להוסיף משהו? בתודה מראש TCL

cooper_23

New member
יש בעייה -

נכנסתי כדי לראות אך בינתיים יש רק עמוד אחד . למרות שכתוב למטה לעמוד הבא . יש פוטנציאל אך בינתיים לא ראיתי מידע אטרקטיבי כלשהוא . צור קשר כשיהיה .

tcl

New member
לא קראת

אתה לא קראת את כל ההודעה שלי אמרתי שהלינק לא פועל כי רציתי את דעתכם קודם מה לדעתכם אמוטר לבוא עכשיו? TCL

mmm

New member
ובכן...

קראתי את הדף הראשון... השאלה היא איך תפתח אותו, רק המלצה, אל תוסיף יותר מדי תמונות... לאתר יש פוטנציאל ואם תצטרך מידע כל שהוא אל תהסס לשאול...

Termin-X

New member
נחמד מאוד אבל...

האקרים בעלי כובע לבן(כמוני כמובן) כן פורצים למחשבים ולא תמיד אומרים איך לתקן את הבעיה. מה שמבדיל בינהם להאקרים אחרים זה שהם לא הורסים ולא פוגעים אלא רק מנסים ובודקים אם אפשר לעשות דברים, ולפעמים זה גם בשביל הרווח שלהם אם הם לוקחים דברים כמו תוכנות(לא כרטיסי אשראי כמו באמזון), ולפעמים זה פשוט לשגע בן אדם לכמה דקות אבל לא לפגוע לו במחשב

S-G-T

New member
...

רק כדי להוריד את האגו לכל ה``האקרים`` למיניהם : מה מגדיר אותך כהאקר ? - חשבתם אל זה פעם ? - איך אתם יודעים שאתם האקרים ? - חשבתם מתישהו ? - אם אתם חושבים שכדי להיקרא בשם נכבד כמו האקר מספיק להשתמש בנטבאס - להשוויץ בפני חברה - ולהיקרא על ידי המורים ``גאון מחשבים`` - מיצטער זה לא זה!!! כדי לקרוא לעצמכם האקרים אתם צריכים שהאקר אשר אותו אתם מכבדים ממש ממש יקרא לכם האקרים ! אגב כל האקר הוא קראקר פוטנציאלי - ההבדל הוא שהאקר לא נותן ליצר הרשע שלו לצאת - טוב אולי רק פעם מעביר את אתר בית הספר ל אתר פורנו ... אבל לא משהו הרסני :) תיזכרו ! להיות חכם זה לא מספיק! צריך תמיד לדעת שני דברים : אם לא תתמידו תפסידו ו כמובן - תמיד אבל תמיד יהיה מישהו יותר טוב מכם אולי לא בהכל אבל לפחות בחלק - אז אל תיתבעסו ותילמדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה