דעתכם בנושא

עצתי אלייך

אל תתקשרי אליו.
אל תזמי כלום.

אם הוא יתקשר תעלמי לו קצת.
מה שאת מרגישה כרגע... שהוא יתקע עם התחושות האלה.
את פשוט תמשיכי לחיות את חייך.

לא הייתי נעלמת קצת

הייתי נעלמת לחלוטין, אם לא הועיל בטובו להראות סימני חיים. למה, אם יצוץ אחרי יומיים, שלושה זה הגיוני? שיילך לחפש...

אני לא יודעת

מה אפשר לצפות ממישהו אחרי היכרות של שבוע.

למען האמת, גם אם אני הייתי בסיטואציה כזו בתור האישה יש מצב שהייתי נעלמת לכמה ימים.

נעלמת מאיזו סיבה בדיוק?

אם לא מתאים אז סוגרים עניין וזהו. ואחרי כמה ימים שהיית מחליטה לחזור, היה אל מה לחזור?
אני בספק. אלא אם כן זה אחד שאוהב או אחת שאוהבת שמושכים אותה על אש קטנה. יש כאלו, שיהיה להם לבריאות.

אין לי מה לסגור עניין עם מישהו

שהייתי איתו שבוע.
למה בגלל ששכבנו?
זה לא הלשכב שיוצר את האינטימיות זאת האינטימיות שיוצרת את הלשכב
ואני בספק לכמה אינטימיות אפשר להגיע בשבוע.

יכול להיות שאני לא הייתי יוזמת שיחה כמה ימים (כי הוא לא נמצא בראש מעייני ויש לי עיסוקים אחרים)
אם הוא היה מתקשר אז הייתי חוזרת אליו עד 24 שעות.
בדיוק כמו שהגבר עשה במקרה הזה.

אצלי בכל התחלה

מישהו בראש מעייני. אני לא מזלזלת באף התחלה ושמה מישהו בצד.אם יש לי צורך שיהיה במקום שולי, לא אמשיך את זה בכלל.אם לשניים ברור שהסטטוס הוא קזואל ואין צורך להתקשר, זה משהו אחר. בד"כ זה לא המצב.לא יכולה להסכים או להבין את הגישה, סורי.

ומי אמר שהבחור הזה היה רציני

מלכתחילה?

ואם הוא מבחינתו רוצה להמשיך את הקשר אבל מההיבט המיני.
ז"א, לא אכפת לו להיפגש ולשכב איתה אבל הוא לא רוצה לתחזק מערכת יחסים ובגלל זה הוא לא מתקשר.

לא רלוונטי

היא שלחה סמס. צריך לענות. מילא, שניהם לא היו יוצרים קשר כי אולי שניהם לא בעניין. צד אחד השמיע קול - עונים. בייסיק. מה יש להסביר בכלל.

הוא ענה לה

לפי מה שהיא כתבה. פשוט זה לא היה הוא שיצר את הקשר הראשוני.

לא אמרתי שלא עונים. אמרתי שלקשר של שבוע אחזור עד 24 שעות לכל המאוחר מהרגע שהבחור יצר איתי קשר.

פשוט אל תסתכלי

אם את מבינה שזה עדין לא השלב שזה אמור להיות עיניינך, אז פשוט אל תעשי את זה עיניינך

ואם זה לא מועיל לך כרגע אז פשוט אל תסתכלי על זה

היה קר למעלה

לא בהכרח

תזרמי עם הקשר ,כנראה שהוא עדיין מרגיש שזה לא זה או שבודק אופציות נוספות
קחי הכל בקלילות ,זה הרגשה מבעסת גם בפייסבוק זה כך

נושא שדובר בו רבות

תמיד גרסתי כי אתרי ההכרויות הללו גורמים לרשומים והרשומות בהם להתאהב בחיפושים אחר הדבר הטוב ותר, מבטיח יותר, אטרקטיבי יותר.הכיעור הזה נחשף הרבה יותר בקרב הגברים. אני הולך לומר דבר שבעידן הליברלי של היום - רבים ורבות לא מעיזים ולא מעיזות לומר ולדרוש: גם אחרי "כמה" מפגשים אין כל סיבה והצדקה למה לא תהיה מחויבות ברמה כלשהי, שהרי אם לאחר הדייט הראשון הבנת שהיא מוצאת חן בעיניך ויש פוטנציאל להמשך, אזי הואל נא לכבד אותה ואל תחפש את המשהו הטוב יותר, כי המסר שעולה מכך הוא מעוות. זה כמובן תקף גם לנשיםהאם זה צריך להפריע לך? בהחלט. כי בואי ניקח את התקופה שבה הכירו שלא דרך אתרי הכרויות, אלא בעבודה, בצבא, במפגש חברים וכו', והיית מגלה כי הוא ממשיך לפלרטט ולהיחשף לסיטואציות המזמינות הכרות עם נשים, לבטח, ובצדק, היית מגלגלת אותו מכל המדרגות. הוא הדין לגבי אתרי הכרויות - אין לו כל סיבה להיכנס כמה וכמה פעמים ביום, אלא אם הוא מצוי בפלירט מתמשך. ואת צריכה לשאול את עצמך האם את מוכנה להשקיע אנרגיות "במעקבים".

למעלה