דעתכם בבקשה

דעתכם בבקשה

אני חושבת להיפרד מהיזיז שלי ומתלבטת בין שתי אפשרויות:
1. להרשם לסדנת הונה למציאת זוגיות (אל תצחקו, קיבלתי המלצות טובות ממספר אנשים)
2. להיפגש לקפה עם כל מי שניסה להתחיל איתי בתפוז ולראות אם החששות שלי היו מוצדקים

ושאלה נוספת: ערכתי החודש בדיקות אצל רופאת נשים ואחת מהן יצאה חיובית - MYCOPLASMA HOMINIS PCR
כמובן שאכלתי סרטים שיש לי מחלת מין ושבטח הדבקתי את היזיז שלי - אבל הרופאה הסבירה שמדובר בתוצאה תקינה ושחיידקים כאלו קיימים אצל חלק גדול מהנשים שבכלל לא יודעות שיש להן את זה. בכל זאת, התעקשתי לקבל אנטיביוטיקה כדי לא להדביק אותו. מה אתם חושבים - כדאי לספר לו (ולהכניס אותו לסרטים) או לעשות מה שהרופאה אמרה ולשמור את זה לעצמי?

נ.ב. מעניין כמה מאלו שהציעו להיפגש במסרים יהיו מעוניינים להיפגש אחרי קריאת ההודעה הזו.

seelinewoman

New member
זאת כבר פעם שנייה שאני שומעת על הסדנה

ואני לא זוכרת ממי.
לא מביעה דעה על כך, כי בעיקרון אני בעד עבודה עצמית ברוכה
כדי להתפתח, ללמוד ולצמוח לחיים טובים.
לכי לשם אם את חושבת שזה מה שאת רוצה וצריכה.
להתנסות זה לא מזיק, אם לא מדובר בסדנה מהסוג שמפרק אותך
מהיסוד ומרכיב מחדש. שם הייתי קצת חוששת.

בהצלחה

אלך למפגש הכרות

ואראה אם זה מתאים לי. ואולי באמת הגיע הזמן לצאת לדייטים (אף פעם לא עשיתי את זה)

אני אשמח!

אמנם לא שלחתי לך מסרים ויש לי בת זוג, אבל תמיד שמח לפגוש עוד אנשים מעניינים...

לגבי הסדנה - אני לא מכיר את הסדנה הזו אבל מנסיוני עם סדנאות, זה צעד מצוין לקחת אם את רצינית.

עוד מחשבה שעלתה בי אחרי שנרשמתי לאתר הכרויות לאחרונה - מי שמחפש זוגיות ארוכת טווח (כמוני, אני לא טיפוס של סטוצים), כדאי שיהיה מוכן להשקיע לאורך זמן גם בחיפוש. זה לא אומר שלוקח זמן למצוא בן/ת זוג (הממוצע שלי הוא שבוע, אבל אני ממעט להחליף בנות זוג), אבל חשוב שתהיה לך מחויבות לתהליך. החשיבות בסדנה היא לאו דווקא הסדנה עצמה, אלא הנכונות שלך להשקיע את הזמן, הכסף והאנרגיה בחיפוש הזה. זה יוצר state of mind שמאפשר היכרויות...

אייבורי

New member
בהצלחה

אבל הדרך תלויה בתקווה או ברצון לעתיד
אם את מחפשת בן זוג, בהחלט רעיון טוב להפטר מהיזיז
ולהפגש עם גברים שמצאו חן בעיניך לקפה.
[ממליץ לעשות שיחת טלפון ולראות אם השיחה זורמת]

בעניין המחלת מין, לפי מה שקראתי הרופאה יודעת על מה היא מדברת.

תודה על העצות

אני מקבלת את כל מה שכתבת - קודם אפרד מהבחור ואח"כ אראה מה הלאה. תודה :)

בקשר לחיידקים

בהחלט יתכן שהוא זה שהדביק אותך.
אני הייתי אומרת לו. פשוט בגלל שזה הדבר הנכון לעשות כי אחרת הוא ידביק בנות אחרות.

לא נראה לי

שהוא הדביק אותי, אבל אני בכל זאת מתכוונת לספר לו ברגע שהוא יחליט להחזיר לי טלפון..

A לוןA

New member
נשמע כאילו לפחות את ההחלטה

אם להיפרד או לא כבר עשו בשבילך...

למעלה