דעתי, עם היד על הלב.

ברק 188

New member
דעתי, עם היד על הלב.

חברים וחברות שישי שבת עברו חלפו,לאחר שחשבתי אני מביע פה את דעתי להודעה של מקיסקני טעים הוא אורן האחד ויחיד על אפשרות פרישה מנהול הפורום לחזור בו ולהמשיך ביחד עם פלסר בנהול הפורום. הענין שנשקלה פה אפשרות לפרישה אינו נוגע לנהול ואינו פוגע בכך, אלא ענין פרטי בין שני אנשים בוגרים גם עם נעשו משגים והרי כולנו פה בסכה"כ בני אדם בשר ודם עם הרבה כונות טובות גם שלפעמים לא יוצא לנו כךמקסיקני חזור

נכון. אני חושב שאנשים שלא להם

העיניין התערבו פה ופגעו קודם כל בבן אדם!!! הבן אדם הזה הוא המקסיקני שלנו. חייב הפרטיים לא צריכים לעניין אף אחד במיוחד היחסים עם החברה שלו. אני לא מבין, לבן אדם כואב ואנשים בלי קשר מתערבים ופוגעים בו יותר. מספיק הוא פגוע אני לא מבין למה יש אנשים כמו ענת של מאי שמתערבים. זה חיים של בן אדם וזה לא קשור אליינו. עם כל הכבוד ענת את לא מכירה לא אותו ולא את חברה שלו. ככה שאני לא חושב שיש לך זכות להתערב בין בני זוג. מקסיקני מחק את ההודעות שלך ובצדק, בכלל שהם לא קשורים לפורום וחייו הפרטיים של מקסיקני טעים עם כל הכבוד לא נוגעים אלינו. אני ממש לא יודע איך הם קשורים אלייך. חברים אני מחזק את חברי מקסיקני טעים ואני מקווה שהוא יתגבר על המצב שהוא נמצא. אני איתך מקסיקני!
כולנו איתך!

תודה רבה לכם חברים נפלאים...

מאד ריגש אותי לדעת שאתם תומכים בי...וכמו שאמר פלסר אנשים שאינם קשורים לא צריכים להתערב...וחבל שעשו זאת...כי הדבר הכי גרוע זה להתערב במערכות יחסים בין בניי זוג...אבל כנראה שישנם אנשים שמשעמם להם מאד בחיים והם חייבים להתערב בדברים שלא שייכים להם. ומשום מה בגלל כל המצב רוח האחרון והימים הקשים שעברתי... חשבו שפגעתי בפורום או באנשים כאן...ובחיים זה לא יקרה... הפורום הזה והאנשים כאן זה המשפחה והבית שלי...ובחיים אני לא אפגע בכם אבל בחיים ותזכרו את זה טוב טוב... אז לקחתי כמה ימים לחשוב עם עצמי על טעויות שנעשו... ונעשו די הרבה אבל כמו שאמרתם זה לא קשור לניהול הפורום אם כי לחיים האמיתיים...נכון לעכשיו התאוששתי ובגדול... גרמו לי לפתוח את העיניים ולהבין בדיוק עם מי הייתי...אבל עזבו לא ניכנס לזה בטח שלא כאן...אז אני לא פורש משום ניהול של הפורום... אני אמשיך להיות כאן איתכם וביחד עם חברי היקר פלסר...שתמך בי מאד ועודד אותי בשעות הקשות...תודה גבר...חברים נמדדים בשעות קשות... והוכחת את זה מאד...ושום דבר לא יגרום לי לא להיות כאן ביחד אתכם... מה שלומכם חוץ מזה איך עברה השבת?ואיך עובר היום??? אצלי הכל בסדר...כמו שאמרתי התאוששתי...מרגיש טוב... ושימשיך ככה... אני כאן בינתיים...שיהיה לכולנו המשך יום קסום...ומחייך... להשתמע תמיד... מקסיקני טעים...

ברק 188

New member
הנה אני פה.

אז שלום לכם היום קצת עסוק (ורטוב) ללא זמן להיכנס לפה עד לאכשיו,ואתמול היה יום נשואין שלי 27 במספר כן הזמן עובר אבל האהבה נשארת,זהו איך אצלכם?

למעלה