דעתי על קדושים :

conatus return

New member
דעתי על קדושים :

הקדוש הראשון היה הנבל הראשון שפגש בשוטה הראשון...

lmatan1

New member
מי היה הנבל הראשון שפגשת,../images/Emo163.gif

אני עונה לך רק משום שאתה בו מזל עקרב,

conatus return

New member
הפוסל במומו הוא פוסל...

הסיבה האמיתית שאתה מגיב לדברי היא אינה הסיבה עליה הצהרת שבעטייה הגבת ("אני עונה לך רק משום שאתה בו מזל עקרב") אלא ישנה סיבה אחרת. הרגשת מותקף על ידי הדברים אותם כתבתי ובגלל זה התקפת חזרה וקראת לי שוטה בדרך עקיפה "מי היה הנבל הראשון שפגשת". קראת לי שוטה מהסיבה שדברי התפרשו על ידיך כמתקפה על אמונותיך, כנראה, באנשים קדושים כלשהם. הרגשת בעצמך שוטה כשקראת את דברי כי ראית את האמת לשבריר שניה וזה מה שהמשפט שכתבתי גרם לך לראות אבל מייד באה ההכחשה וההתקפה על הכותב ועל כך כתבתי בכותרת הודעתי "הפוסל במומו הוא פוסל" והמקרה הזה הוא מתאים להפליא לאימרה הנ"ל. לו רק רצית יכולת גם לנהוג אחרת כלומר להתווכח איתי על המשפט הנ"ל לבוא ולהפריך את מה שהוא אומר לבוא ולספר כאן על גבי הפורום על כאלה שהם קדושים בעינייך ולתאר בפנינו אותם את מעשיהם ואת פועלם ואולי להפריך את המשפט. במקום זאת בחרת בהתקפה ובהשלכת המום שלך עלי. אמר הפילוסוף שפינוזה "אין הנפש נקנית אלא בנדיבות ובאהבה" אני לא אשליך עליך את מומי שלי אלא אתמודד עימם בגאון. נסה לנהוג כמוני...

lmatan1

New member
אחי אתה צודק מאוד בוא לתוכך כרצונך

יש לך משהו קדוש ,אתה יכול לתאר לי משהו קדוש, אתה יודע מה ההפך מקדוש ,האם נהנת להפוך דבר קדוש לנבל,האם לא אתה בעצמך הפרכת את המושג קדוש, ואם אין שום דבר קדוש בעינך אז מי הטיפש כאן מצפה לתשובתך בהכנעה גמורה,

conatus return

New member
על קדושים וכאלה שלא...

עבורי ואני מדבר בשם עצמי אין בכל העולם כולו דבר קדוש. המילה קדושה היא ישות שבתבונה בלבד ואינה ישות שבממשות להבדיל מעץ חתול שמש ועוד שמתקיימים הן כישות שבממשות ומקבילתם מתקיימת כישות שבתבונה כהשלמה. כשאתה אומר דבר אתה לא מדייק כי במשפט שלי הקדוש הראשון הכוונה היא לאדם ואדם עד כמה שידוע לי אינו דבר כמו חפץ דומם. ובמה שנוגע לבני אדם התואר נבל בהחלט ניתן לשימוש כי נבל הוא תואר המתאר בני אדם בעלי התנהגות מסויימת. לגבי ההפרכה ראה את תחילת דברי ותבין מה יחסי לקדוש. השורות הראשונות מבהירות במדוייק שעבורי אין דבר כזה הנקרא קדוש ויפה אמרת שאין דבר כזה קדוש בעיניי. אני לא חושב שראייה או הסתכלות שונה על דברים או חשיבה שונה הופכת מישהו לטיפש אולי לטועה אולי לשונה אבל אין כאן מקום לטיפשות ואני שם לב שבהודעתך השניה וזה הופיע כבר בראשונה אינך יכול לכתוב ללא הוספה של מילים מגונות שיפות לשפת תגרני השוק. נסה מילים אחרות נסה להתעלות מעל האנושי הבסיסי נסה להתווכח נסה בעזרת טענה והוכחה נסה אולי גם תצליח...

lmatan1

New member
אתה מדיק ואומר שאדם הוא כמו חפץ,,,

עוד פעם חכם שכמוך אדם הוא חפץ דומם ככה אתה רואה את עצמך, עבורך אין דבר קדוש ויפה,אז מה אתה אומר שהכל מכוער ולא קדוש, נבל הוא תואר המתאר התנהגות מסויימת, אולי תגיד לי איך להתיחס אליך האם אתה מבין מה שאתה כותב, אם אין בעינך שום דבר קדוש ויפה אז אתה בעצמך מכוער ודוחה, על תעלב לי כי אני די עדין אתך נסה להתעלות מעל האנושי משמע תהיה לא אנושי ותוכיך לי אחרת שלא כמוך אני בטוח שלא תצליח,

conatus return

New member
אדון נכבד !

הנה ציטוט מהודעתך הראשונה שכוונה אלי : "מי היה השוטה הראשון שפגשת" - כלומר אני טיפש. הנה ציטוט מהודעתך השניה : "אז מי הטיפש כאן" - שוב הטחת עלבון. הנה ציטוט מהודעתך השלישית בנושא איצטגנינים : "חכם שכמוך" ובהמשך "חכמים שכמוך" ובנוסף בכותרת ההודעה אתה מסלף במודע את דברי וטוען שאני טוען שאדם הוא כמו חפץ למרות שטענתי בפירוש טענה הפוכה. אתה מוסיף "...אתה בעצמך מכוער ודוחה" ושוב מסלף את דברי ומוסיף לאמירתי שאין דבר קדוש ויפה ואני לא הזכרתי את המילה יפה מעולם באף אחת מהודעותי. הבאתי ציטוט מדבריו של הפילוסוף שפינוזה שאמר "אין הנפש נקנית אלא בנדיבות ובאהבה" אני בעד משפט זה ולכן לא אגרר אחריך ולא תשמע מפי אפילו לא מילה אחת שתרמוז אפילו לאחד מהכינויים האלה ששגורים בשפתך כדבר שבשגרה. עוד אמר שפינוזה שטוב ורע הם רק יחסים ואין באמת בטבע טוב ורע אלא רק ביטויים שטבע האדם על מנת שייקל עליו לסדר את עולמו. ולפיכך הגדרתי את מה שהוא טוב או רע עבורי הוא כדלהלן : טוב הוא מה שמשפיע על נפשי לטובה ורע הוא מה שמשפיע על נפשי לרעה. כתלמיד טוב אני אכן קובע את מה שהוא טוב עבורי ואת מה שהוא רע עבורי במידת ההשפעה של דברים על נפשי. מאחר וההתכתבות עימך גורמת לי דחייה. כי אישיותך בין אם תודה בכך או בין אם לא תודה בכך משתקפת פה על גבי הפורום הנ"ל מתוך מילותיך ואין אני מוצא בה כל עניין ראוי להתייחסות או להחלפת מידע או לליבון נקודות חשובות אלא כל אשר אני יכול למצוא כאן עימך אלה הם הטחת עלבונות, התגרויות,מילים נמוכות ביותר, סילופי דברים ואני אומר עד כאן. מאחר שאני רואה עצמי אדם בעל בחירה אני בוחר במודע שלא להתכתב איתך מהסיבות שציינתי לעיל משום שאתה משלח חיצים מורעלים במתכתבים עימך במקום לתקוף את דבריהם וכנראה שאינך יודע אחרת...יום טוב

lmatan1

New member
אתה גם שחצן שלא מודה בטעות,

לא קיללתי אותך ולא ביזיתי אותך נהפוך הוא, ואם נעלבת בכל זאת אנילא מתבייש לבקש ממך סליחה, לצורך הבנה לדעתי יש טוב מוחלט ויש רע מוחלט נקודה יש טפשים ויש חכמים הבעיה המסוכנת היא שמאז שהחליטו אי שם בהיסטוריה שכדאי להיות חכמים באו הטפשים ואמרו שהם גם כאלה ועד היום מנסים בכל הכח להרוס את העולם,

למעלה