דעתי על לורנסו

chris benoit1

New member
דעתי על לורנסו

טוב..אז אני רואה את העונה השנייה רק בשביל לראות דמות אחת..לורנסו.. לדעתי הוא הדמות הכי מעניינת..שעושה דברים רעים....אך בעצם פלור מוציאה ממנו את הצדדים הטובים שלו שהופכים אותו לבנאדם טוב... מה דעתכם עליו?

uoston

New member
צודקת!!!

אם לורנסו ממש יותר מעניין כי הוא עושה את את הדברים הרעים ממש ולא כמו דלפינה מללה ובוניז'ה......לדעתי טוב ששמו אותו בסידרה מוסיף קצת אקשן...

didalf

Well-known member
לא אוהבת אותו../images/Emo109.gif

הוא משחק אותה טוב ומעצבן אותי, וגם מעצבן אותי שאי אפשר להתנגד לו, והוא לא מעניין.

chris benoit1

New member
ולורנסו הוא בעצם בנאדם טוב כשהוא

מאוהב ממש בפלורנסייה נכון?

מסכים בהחלט

לורנסו הוא סוג של דמות שלא ברור לאן היא צועדת ובאיזו דרך. יש לו את המכשפות, את פלור ואת הכסף ולא ברור ממש מהי המטרה שלו מבין שלושתן. יש לו את פלור שהוא גורמת לו להתרכך ולהיות כל כך טוב-לב שבא להקיא. יש לו את דלפינה, שלא ברור ממש אם הוא אוהב אותה או לא (מצד אחד הוא לא רוצה שתתחתן עם מקס ומצד שני הוא דיי מנצל אותה ולפעמים לצד פלור). ויש את הכסף, שהוא המניע הכי גדול שלו ולא ממש ברור עם מי הוא רוצה לחלוק אותו. בקיצור, לדעתי צריכים לעבור עוד כמה פרקים עד שנקבל תמונה שלמה של האופי שלו, של הרצונות שלו והמטרות.

sweet stav

New member
צודקת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לו פיצול אישיות ! שהוא עם פלור הוא עושה דברים טובים . היא מוציאה את הצד הטוב שלו ודללפינה מוציאה את הרע שבו היא גורמת לו להשתגע

LemonLimeLilach

New member
אני מתה עליו

קודם כל, שחקן נפלא שנית כל, דמות שקרועה בין האהבה לדלפינה שהיא בעצם אהבת חייו והאהבה הראשונה שלו (ולא לשכוח שהוא לא התאהב בדלפינה של היום, אלא בדלפינה של פעם), ובין האהבה לפלורנסיה, אהבה לבחורה טהורה וטובה... אני מרחמת עליו הרבה פעמים ואני מתה עליו

זאת הדמות השנואה עליי ביותר!../images/Emo87.gif

הוא כל כך מעצבןן!! יווו!! אני נורא שונא אותו!! הדמות מעצבנת מדי, רעה מדי.. אני לא אוהב את המשחק שלו.. וגם לא יכלו לקחת מישהו יותר נורמלי?! הוא נראה כמו איזה תאילנדי!
הקיצר שונא אותו

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאמממ

הדמות שלו די נעלמה בזמן האחרון
אני מודה שהרגשות שלי אליו די מעורבים.. יש לו סצנות ממש מצחיקות עם חיקויים ומשפטים הזויים(כשהוא מדבר אל עצמו למשל
) אבל הסצנות שלו מסביב לדלפינה ופלור לרוב מפגרות והתסריטאיות מתייחסות אליו כאל מטומטם(שוב, כמו לכל דמות בסדרה) שלנצח נגרר אחרי דברים. בהתחלה היה אהוב עלי, עכשיו הרבה פחות.

magical spring

New member
../images/Emo19.gif{|../images/Emo210.gifכי אני נורא עסוקה אז עד

שיש לחי זמן לכתוב בפורום אני משתדלת לכתוב ולהגיב על כל מה שאני ועל כמה שיותר.... אילוצים לא כיפיים=/

yaki123

New member
דמות חמודה מאוד..../images/Emo9.gif

לפעמים מעצבנת ולפעמים דווקא סבבה.

למעלה